Skip to content Skip to navigation
21-11-2023

Уникалните Fiat Topolino, посветени на Мики Маус, оцветяват северната рампа на Lingotto - инициатива в името на творчеството и популярната култура

Уникалните Fiat Topolino, посветени на Мики Маус, оцветяват северната рампа на Lingotto -  инициатива в името на творчеството и популярната култура

Единичните версии на Fiat Topolino, посветени на Мики Маус, са готови да направят своя дебют на спираловидната и завладяваща северна рампа на Lingotto в Торино - една вълнуваща инициатива, която оживява благодарение на партньорството с Pinacoteca Agnelli. Уникалните произведения на изкуството са разположени покрай търговския център Lingotto и неговата отличителна рампа, позволявайки на посетителите да се разхождат и да се възхищават на петте Fiat Topolino, докато наближават La Pista 500 и Casa 500.

 

FIAT отдаде почит на 100-годишнината на Disney с изключителен подарък, като проектира пет тематични версии на новия Fiat Topolino, посветени на Мики Маус. Единият, проектиран със специалното сътрудничество на художника на Disney Джорджо Кавацано, а останалите четири, проектирани от FIAT Centro Stile и вдъхновени от Disney Creatives, олицетворявайки различни артистични стилове - историческо, модерно, улично и абстрактно.

 

Витрината с петте произведения на изкуството е предназначена като подарък за всички, любопитни туристи, семейства и преданата публика на двете марки – FIAT и Disney – и самия очарователен град Торино, дълбоко оживен от цветната жизненост и артистичната стойност на малките като размер, но огромни като привлекателност уникални произведения. Инициатива, посветена на творчеството и популярната култура, служеща като здрав мост, отворен за всички, позволяващ изследване на разнообразните светове в завладяващия контекст на Lingotto. Това е свободно пътуване в царството на изкуството - оживена и цветна пътека, където петте творения представляват само малък артистичен вкус в сравнение с това, което очаква любопитните посетители в Casa 500 и La Pista 500. Тук преживяването кулминира в културна експлозия със значителна образователна стойност.

Други новини, които може да ви заинтересуват