Skip to content Skip to navigation

ОПЦИИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ

Ако Tipo е спечелило сърцето Ви или се заглеждате във Fiat 500, нашите лизингови предложения са лесният и достъпен начин да закупите автомобила си. Просто изберете плана, който отговаря на Вашия бюджет, начин на живот и нужди.

Гъвкави предложения

OTP Leasing е дъщерно лизингово дружество на Банка ДСК и е част от Групата ОТП, най-бързо развиващата се финансова група в Източна Европа. Компанията има над 15 годишен опит в предлагането на лизингови решения при условия на финансов и оперативен лизинг и към момента е лидер на този пазарен сегмент. От създаването си ОТП Лизинг е надежден партньор, който уважава интересите и финансовите нужди на своите клиенти и им предлага иновативни финансови решения.

ОББ Интерлийз

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ ЕАД е част от белгийската КВС Груп - най-голямата банково-застрахователна група в България. Дружеството е водеща лизингова компания на българския пазар. В дългогодишното си развитие, ОББ Интерлийз се е утвърдило като добър и търсен партньор за финансиране при закупуването на леки и лекотоварни автомобили. Основни форми на предлаганото финансиране от ОББ Интерлийз са финансов и оперативен лизинг с всички функционални особености, познати в сферата.

Притежаваният от вас употребяван автомобил ще бъде изкупен от нас на пазарна цена, която стойност може да бъде приспадната от цената на избрания от вас нов автомобил, след което се формира сумата за доплащане.