Skip to content Skip to navigation

Изтеглете my Fiat и открийте свят от предимства

Вдъхновение и помощ винаги в джоба Ви. С официалното приложение my Fiat можете да конфигурирате, персонализирате и управлявате своя Fiat 500 още по-лесно. И в случай на проблеми, винаги имате помощ на Вашия смартфон.

Вдъхновете се.

Открийте света на 500, благодарение на личния асистент на my Fiat - изследвайте всички най-емблематични елементи от неговия дизайн, възхищавайте се на детайлите, които характеризират интериора, изберете как да го направите още повече ваш с пакети и аксесоари. Приложението my Fiat е проектирано и направено специално за Вас, точно като 500.

Вие избирате. И след това изберете отново.

Вие сте конфигурирали Fiat на вашите мечти. И сега? Импортирайте конфигурацията в my Fiat и продължете да я обогатявате - изберете аксесоарите, които да добавите или премахнете и направете своя 500 още по-персонализиран. Когато сте доволни, можете да поискате оферта директно от Вашия смартфон.

Имате всичко под контрол.

Влезте в my Fiat и се погрижете за спокойствието - благодарение на известията, които ви напомнят за операциите по поддръжката, можете да кажете сбогом на неочакваното. И ако нещо се обърка, винаги можете да разчитате на пътна помощ на разположение 24 часа в денонощието!