Skip to content Skip to navigation
19-09-2023

FIAT отваря онлайн поръчките за новия Topolino в Италия - доставка до дома само с няколко кликвания

FIAT отваря онлайн поръчките за новия Topolino в Италия - доставка до дома само с няколко кликвания

Вече са отворени поръчките в Италия за ексклузивната затворена версия на новия FIAT Topolino – новият микро автомобил, насочен към устойчивата мобилност, щастието и Dolce Vita. Topolino е идеалното решение за градска мобилност и мобилност на къси разстояния и е достъпно за всички.

 

„Бъди първи“, специалната онлайн инициатива, стартирана на 4 юли, даде възможност на клиентите да изразят желанието си да закупят и управляват новото електрическо Topolino. Онлайн заявката беше изключително успешна, привличайки интереса на хиляди клиенти и покривайки повече от 10 000 боря. И от днес всички италиански ентусиасти могат да поръчат автомобила свободно.

 

Както процесът на закупуване, така и доставката, която ще се извършва директно до домовете на клиентите от януари 2024 г., ще бъдат изключително лесни благодарение на най-лесния и най-достъпен процес на дигитална поръчка на FIAT досега.

 

FIAT остава верен на своята мисия за развитие на устойчива мобилност за градовете, като прави електрическото шофиране лесно и достъпно за всички. Радостен, 100% електрически, свободен за движение навсякъде, лесен за паркиране и дълъг само 2,53 метра, новият FIAT Topolino е по-пъргав от всяка друга кола.

 

Ново приключение за клиента - от най-простия дигитален процес на поръчка до доставянето до дома

Вдъхновен от най-популярните платформи за електронна търговия, пътуването на клиента е значително опростено, за да направи процеса на закупуване лесен и приятен за всички. Само няколко клика делят клиента от новия FIAT Topolino. В едно напълно дигитално пътуване, с поддръжка по всяко време от екипа по онлайн търговия и дилърите на FIAT, цялата информация, от която клиентите може да се нуждаят за продукта и процеса, е достъпна за първи път чрез една цялостна уеб страница. Всички съмнения, които клиентите могат да имат относно продукта, ще изчезнат и те също могат да се възползват от 3D конфигуратор, който им дава възможност да изследват визуално модела във всеки последен детайл.


След като продуктът бъде пуснат в пазарската количка, клиентите могат да изберат продължителността на програмата за финансиране и първото авансово плащане. След проверка на резюмето на поръчката с цялата информация, поръчката е завършена и клиентите могат да се отпуснат, докато чакат своя FIAT Topolino да пристигне на вратата им или в най-близкия дилър. За първи път FIAT доставя превозно средство директно до прага на клиентите чрез иновативен процес на проследяване. Всъщност FIAT е първата марка, която предоставя пълно проследяване при покупка на микро автомобил. Клиентите могат да проверят местоположението на продукта по всяко време, от поръчката до доставката, като влязат в уебсайта на FIAT, получат актуализирани имейли и се свържат с бек офис екипа, който е винаги на разположение.

 

За Topolino

Topolino има пробег от 75 км, лесно зареждане и максимална скорост от 45 км/ч, което се вписва идеално в новата тенденция от 30 км/ч ограничения на скоростта в градовете. Topolino е идеалното решение за градска мобилност. Опростеността е неговата тайна - един цвят, един дизайн на колелата, един интериор и вълнуващи възможности за персонализиране. Спецификациите включват задната количка, кутията Dolcevita - функционална лента от плат за съхранение на лични вещи - и ретро огледала с хромиран ефект.

Други новини, които може да ви заинтересуват