Skip to content Skip to navigation
31-05-2023

Новият Fiat Topolino - най-сладкият начин за електрифициране на градовете!

Новият Fiat Topolino - най-сладкият начин за електрифициране на градовете!
FIAT разкри името и първото изображение на своето ново решение за устойчива градска мобилност - Topolino.

Изцяло електрическият четириколесен Fiat Topolino е готов да допринесе за разширяването на градската електрическа мобилност и да пренесе целия оптимизъм на своя съименник в достъпна, изцяло електрическа версия, която предава8 успешно цялата свежест на Fiat 500. Известното и заредено с емоции име е това, което веднага ни напомня за първия Fiat 500, емблематичният автомобил, който революционизира концепцията за моторно превозно средство. Произвеждан от FIAT от 1936 до 1955 г., Fiat 500, известен като "Topolino", буквално налага идеята за мобилност за хората.

Новият Topolino перфектно въплъщава Dolce vita и италианския дух на FIAT. Като автомобил, чиято цел е да предизвика усмивка, Topolino носи нова концепция за Dolce vita по улиците на града, която е съставена от радост, оптимизъм и забавление. Новият символ на електрическата мобилност е предназначен за широката аудитория, включително най-младите клиенти, семейства и любители на града.

Той е идеално попълнение за града и хората, които търсят устойчиво и свежо решение за мобилност, като се вписва в мисията на FIAT да предоставя решения за градска устойчива мобилност, които са достъпни за всеки.

В услуга на младите поколения, Topolino е повече от устройство за мобилност. Благодарение на очарователния си дизайн, който е подходящ за всяко поколение, той ще накара младите хора да се влюбят отново в автомобилите.

Освен това, новият Fiat Topolino ще играе социално активна роля в насърчаването на електрическата мобилност в градовете и специална роля в създаването на решение за персонална мобилност за цялото семейство.

Предстоящото пускане на пазара бележи още една стъпка в стремежа на марката към електрификация и е в пълно съответствие с визията на FIAT за „It’s only green when it’s green for all“. В края на краищата, ежедневната работа на FIAT като производител на автомобили е да преосмисли градското шофиране и да го направи по-устойчиво и достъпно за всички, а новото Topolino, със своя страхотен дизайн, ще бъде перфектното превозно средство за развитие на устойчива мобилност.

Други новини, които може да ви заинтересуват