Skip to content Skip to navigation
28-09-2022

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ НОВ FIAT

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ НОВ FIAT

FIAT център София организира Дни на отворени врати Dolce Vita by FIAT за всички настоящи и бъдещи собственици на автомобили от италианската марка.

 

Очакваме Ви на 7, 8 и 9 октомври от 10 до 18 часа* в нашия FIAT център на адрес Околовръстен път 775 в столичния квартал Люлин.

 

Като наши гости ще се потопите в Dolce Vita атмосфера в италиански стил сред най-новите модели на FIAT.

 

Ако притежавате автомобил от нашата марка, ние ще проверим безплатно неговото техническо състояние с най-модерна апаратура и квалифицирани специалисти.

 

Ще Ви представим новите модели на FIAT ще Ви предложим изгодни оферти за закупуване на нов автомобил с различни възможности за финансиране.

 

Можем да изкупим вашия употребяван автомобил при сключване на сделка за покупка на нов FIAT и ще Ви предложим 1000 лв. допълнителен бонус в изкупната цена. Това предложение е валидно само в Дните на отворени врати Dolce Vita by FIAT.

 

На Ваше разположение са налични автомобили FIAT с възможност за удължаване на гаранцията до 7 години без ограничение на изминатите километри**.

 

Възползвайте се и от нашите промоционални условия, благодарение на които получавате нов FIAT на мига срещу малка първоначална вноска***:

 

  • FIAT 500 Hybrid за 7 500 лв. Месечна вноска 299 лв. за 5 години

  • FIAT Tipo за 8 500 лв. Месечна вноска 329 лв. за 5 години

  • FIAT 500X за 9 500 лв. Месечна вноска 509 лв. за 5 години

 

Не пропускайте възможността и да се запознаете с качествата на най-продавания електрически автомобил в Германия и Италия през тази година FIAT 500e! Той е и сред десетте най-купувани електрически автомобила в България.

 

Ние ще Ви представим най-изгодните и модерни форми да го притежавате на лизинг и да използвате всички предимства на електрическите превозни средства, включително неограничено безплатно паркиране в синя и зелена зона.

За връзка с нас кликнете върху „Свържи се с нас“ по-долу на страницата и попълнете формата с вашите контакти за обратна връзка или ни пишете на fiat@vauto.bg.

 
*На 9 октомври работното време на шоурума ще е до 16 ч
** Фабричната гаранция на автомобилите FIAT е 3 години или 150 000 км без доплащане (което настъпи първо). В периода на фабричната гаранция има включена карта СБА за пътна помощ. Удължаването на гаранцията до 5 години/150 000км или до 7 години без ограничение на пробега е възможно след допълнително заплащане според ценовата листа. За пълните условия, моля, обърнете се към най-близкото дилърство.
*** Предложенията са валидни за бизнес клиенти. За пълните условия, моля, обърнете се към най-близкото дилърство.

Други новини, които може да ви заинтересуват