Skip to content Skip to navigation
27-10-2023

FIAT и UNLMTD Real Estate преосмислят градския живот и устойчивата мобилност с FIAT House

FIAT и UNLMTD Real Estate преосмислят градския живот и устойчивата мобилност с FIAT House

FIAT House е жилищен имот, вдъхновен от емблематичния Fiat 500, с автопарк за споделяне на автомобили Fiat 500e и зареждане на място. Иновативният жилищен имот ще бъде построен в САЩ чрез новаторски проект с UNLMTD Real Estate.

Мисията на FIAT е да развие устойчива градска мобилност и да превърне градовете в релаксиращи детски площадки, където шофирането става лесно и екологично изживяване, достъпно за всички. Иновативният жилищен проект ще бъде открит през 2024 г. заедно с въвеждането на американския пазар на Fiat 500e.

„FIAT е любима марка по целия свят и нашето партньорство с UNLMTD създаде наистина уникална възможност да покажем какво представлява FIAT - устойчива мобилност с оптимистичен живот, ориентиран към бъдещето“, каза Оливие Франсоа, главен изпълнителен директор на FIAT и главен маркетингов директор на Stellantis. „Развълнувани сме да бъдем в челните редици на това естествено сътрудничество, което е подкрепено от едновременното голямо откриване на FIAT House и пускането на новия Fiat 500e в Северна Америка в началото на следващата година.“

Въпреки че UNLMTD Real Estate и FIAT са част от две отделни индустрии, те се съгласяват с общата визия за бъдещето на градския живот, която безпроблемно интегрира свързаност, общност, устойчивост и стил. Комбинирайки глобалната сила на марката и решенията за мобилност на FIAT с експертния опит в развитието и управлението на UNLMTD, този съюз отразява стремежа към пълноценен живот - La Dolce Vita - основна ценност, която FIAT възнамерява да сподели по целия свят със своите клиенти чрез автомобили си. FIAT има за цел да създаде приятно и безопасно шофиране за всеки, като съчетава жизнена естетика, изискан стил и авангардни технически характеристики, които осигуряват комфорт и висока производителност. Това също така ще популяризира концепцията за италианска идентичност в Съединените щати, предоставяйки изживяване от първа ръка на елегантния италиански начин на живот.

„Сътрудничеството с FIAT в това начинание създава уникална възможност за надхвърляне на традиционните граници за развитие на недвижимите имоти“, каза Габриела ЛоКонте, ръководител на разработката на UNLMTD Real Estate. „Ние си представяме бъдеще, в което хората приемат мобилността, живеят ефективно и изживяват живота в най-голяма степен. Очакваме с нетърпение да вдъхнем живот на тази визия на динамично място, където за няколко минути човек може лесно да кара колело над моста Джордж Вашингтон към Манхатън или също толкова лесно да достигне до несравними туристически и пешеходни пътеки по скалите Палисейд.“

FIAT House се намира в основата на моста Джордж Вашингтон във Форт Лий, Ню Джърси, само на няколко минути от Манхатън. Сгушено на сливането на осем основни магистрали и красивите пътеки Палисейд, местоположението също така предлага достъп до множество възможности за масов транспорт и алтернативен транспорт. FIAT House ще осигури на жителите несравним достъп до Ню Джърси, Ню Йорк и останалия свят и ще представлява следващото поколение мобилност с автопарк за споделяне на автомобили на място от изцяло електрически Fiat 500e, които ще осигурят на жителите забавление решение за шофиране и устойчива мобилност.

FIAT House ще предложи колекция от повече от 300 обмислено проектирани студиа, едностайни и двустайни апартаменти под наем, включително селекция от обзаведени жилища. Жилищата са вдъхновени от дизайнерския етос на Fiat 500е, отразяващ неговата пространствена ефективност, първокласни покрития и интелигентни, стилни решения. Живата марка FIAT ще бъде изкусно вплетена в целия имот, от посещаваното фоайе до обширния и активиран набор от удобства и социални пространства, обхващащи повече от 30 000 квадратни фута. Този пионерски имот представлява бъдещето на недвижимите имоти, извеждайки начина на живот, ефективността, общността и мобилността на преден план в жилищния живот.

Други новини, които може да ви заинтересуват