Skip to content Skip to navigation
15-09-2023

FIAT Ducato избран за „Най-добра база за кемпер“ от читателите на Auto Zeitung, награден в „Camping Life Trophy“

FIAT Ducato избран за „Най-добра база за кемпер“ от читателите на Auto Zeitung, награден в „Camping Life Trophy“

FIAT Ducato продължава своята победна серия с отличието в “Camping Life Trophy”, престижно проучване, организирано от специализираното немско автомобилно списание Auto Zeitung. Неговите читатели избраха FIAT Ducato за свой фаворит в категорията „Camper Van Base Models“.

Auto Zeitung е в топ три на автомобилните списания в Германия и изборът на неговите читатели представлява основен ориентир за тенденциите в автомобилната сфера, като по този начин потвърждава важността на тази награда.

Любителите на кемперите сред читателите на Auto Zeitung отдават особено значение на доброто съотношение цена-качество и комфорта при шофиране, както и на усъвършенстваните системи за подпомагане на водача и инфоразвлекателните системи. За читателите на Auto Zeitung Ducato не само отговаря на всички тези изисквания, но също така отговаря на изискванията като преустроен панелен ван, както и като базово превозно средство за полуинтегрирани кемпери и кемпери с ниши, както и в класа на напълно интегрирани модели.

FIAT Ducato е на върха в своя сегмент благодарение и на оборудването си с усъвършенствани системи за подпомагане на водача (ADAS). С тези технологии Ducato достига нивото на съвременните леки автомобили по отношение на безопасност. За Ducato се предлагат двигатели с мощност до 132 kW (180 к.с.), както с ръчна скоростна кутия, така и с деветстепенна автоматична скоростна кутия.

Произвеждан повече от 40 години, FIAT Ducato винаги е постигал голям успех, защото се превръща от функционален партньор за всички професионалисти в луксозен автомобил, потенциално най-премиум от цялата гама FIAT Professional, когато се трансформира в кемпер. От представянето на първия модел през 1981 г., Ducato непрекъснато се подобрява и сега е модерен автомобил, продаван в повече от 80 страни по света. Всичко това прави FIAT Ducato наистина глобален модел и еталон в своя сегмент.

Други новини, които може да ви заинтересуват