Skip to content Skip to navigation
26-02-2024

Abarth и Breil изпъкват заедно с нов часовник, вдъхновен от Abarth 500e

Abarth и Breil изпъкват заедно с нов часовник, вдъхновен от Abarth 500e

За десета поредна година Abarth и Breil обединени правят сериозно изявление с разкриването на най-новия си автоматичен часовник - Breil Abarth 500e. Произведен само в 999 бройки, този ексклузивен лимитиран модел е знак на почит към първия електрически модел на Abarth, подчертавайки неговия прочут спортен дух и дизайн.

Със своите фино настроени детайли часовникът, вдъхновен от Abarth 500e, отбелязва най-емблематичните характеристики на изцяло електрическия хотхеч. Часовникът умело съчетава технология, стил и производителност точно както автомобила. Със своите завладяващи детайли, скелетонизираният и покрит с титан циферблат отдава почит на дизайна на алуминиеви джанти Abarth 500e и дава поглед върху механизма в часовника - Seiko NH70 автоматик. Часовникът е изпълнен с детайли във вълнуващото „Acid зелено“, използвано за подчертаване на секундните стрелки и индекса при преработката на часовника. Освен това, уникалната форма на фаровете се открива в корпуса от IP титаниева стомана, пресъздавайки уверения вид на автомобила, в който човек може да усети отличителния, високопроизводителен и смел спортен стил с един поглед.

Снабден с IP гривна от титаниева стомана, новият часовник Breil Abarth 500e няма как да не се отличава с една от най-емблематичните черти на Abarth - безпогрешният звук на Abarth, който може да бъде чут след сканиране на QR кода на катарамата; същият звук, осигурен от звуковия генератор, което кара малката „джобна ракета“ да се откроява от автомобилите в своя сегмент.

Феновете на марките Abarth и Breil вече могат да шофират и носят продукти с привличащ вниманието дизайн благодарение на това десетилетно сътрудничество. Двете марки споделят страст към дизайна, производителността и прецизната грижа за детайлите. За пореден път Abarth изревава и кара своята общност да се гордее.

Други новини, които може да ви заинтересуват