Skip to content Skip to navigation
08-02-2024

Abarth разкрива новия Abarth 600e, най-мощният досега

Abarth разкрива новия Abarth 600e, най-мощният досега

Новият Abarth 600e минава през финални тестове и ще направи първия си публичен дебют в Милано, където тези дни са планирани снимките за новата му реклама. Подготвен, вълнуващ, мускулест и агресивен - първата му снимка незабавно разкрива „дяволитата“ същност на премиерната версия Abarth 600e Scorpionissima, която ще бъде произведена в ограничено издание от 1949 бройки.

Създаден, за да остави феновете на марката безмълвни, моделът Scorpionissima е изграден около три основни характеристики - дизайн за постигане на максимална производителност, структура на автомобила, за да бъде най-мощният Abarth досега и състезателен дух, за да привлече автомобилните ентусиасти. Благодарение на оборудването си, новият Abarth 600e ще може да развълнува феновете, давайки им възможност да шофират безопасно, без да се отказват от заплашителния и мускулест вид на колата си.

Оборудван с 240 к.с., новият Abarth 600e Scorpionissima е силно конкурентен и мощен. Никога не е имало по-мощен Abarth. В допълнение, оборудването на този нов Abarth доказва, че производителността е мантрата, която вдъхновява инженерите на Abarth. Създаден, за да бъде уникален в областта на електрическите автомобили, Abarth 600e ще разполага с механичен диференциал с ограничено приплъзване, който гарантира отлична стабилност при шофиране, подобрено управление и сцепление.

Изключителната производителност на диференциала с ограничено приплъзване издига автомобила до нови висоти, особено когато се комбинира с неговите високоефективни гуми, които са разработени съвместно с доставчика за Формула Е, за да осигурят максимално сцепление и да гарантират отлична състезателна динамика при всякакви условия. Хармоничното равновесие се постига чрез балансиране на производителността и ограниченото съпротивление, което осигурява подобрен пробег в електрическо превозно средство.

Екстериорът явно показва, че стоите пред Abarth! Ексклузивният стартов цвят Hypnotic Purple, вдъхновен от хипнотичния ефект след пробиване, подчертава неговата агресивност, докато аеродинамичният заден спойлер е проектиран да увеличи максимално производителността. Той също така разполага с масивни 20" колела с голяма следа и нисък профил, проектирани да поемат сериозната спирачна система. Освен това новият Abarth 600e Scorpionissima ще се предлага със сертификат за автентичност. И разбира се, има още, което скоро ще споделим.

Целта на Abarth – да превърне обикновеното в необикновено – е отново постигната с най-предизвикателния, но производителен проект, разработен през последните години. Новото бижу в къщата на Abarth е комбинация от знание, традиция, иновация и производителност, идващи от богатия опит и работа с доказани партньори.

Други новини, които може да ви заинтересуват