Skip to content Skip to navigation
31-03-2024

Честит рожден ден Abarth! За да отпразнува своята 75-та годишнина, скорпионът разкрива някои ексклузивни снимки на новия Abarth 600e, най-мощният Abarth досега

Честит рожден ден Abarth! За да отпразнува своята 75-та годишнина, скорпионът разкрива някои ексклузивни снимки на новия Abarth 600e, най-мощният Abarth досега

На своята 75-та годишнина Abarth прави специален подарък на своята общност и разкрива три нередактирани снимки на новия Abarth 600e Scorpionissima - най-мощният Abarth досега, оборудван с 240 к.с., механичен диференциал с ограничено приплъзване и състезателно оборудване.

Привлекателен е идеалното определение за интериора на новия Abarth 600e Scorpionissima - табло, обогатено с графики на Abarth, ексклузивна шарка и тъмния интериор са някои от характеристиките на мистериозната кабина, украсена с детайли като заплашителния скорпион на волана и цветните шевове. Състезателната душа на Abarth 600e Scorpionissima е представена чрез специални специални състезателни седалки и спортен волан с вложки от кожа и Alcantara®, засилващи спортния дух на автомобила. Вътрешният дизайн изпъква и при покривалото на централната конзола и амбиентната светлина, за да подчертае енигматичния интериор, както и 10" радио с навигация за максимално забавление по време на движение. Информационно-развлекателната система със специфична за Abarth графика предоставя на водача страници за измерване на производителността и специална секция за лесно включване и изключване на безпогрешния звук на Abarth, осигурен от Sound Generator - характеристики, които придават уникалност на този агресивен автомобил по отношение на свързаността и удоволствието от шофиране.

Тази година марката пожелава честит Великден с нещо повече от едно великденско яйце и няма търпение за следващата среща през юни, за да открие целия външен вид на агресивния Abarth 600e, най-мощният Abarth досега.

Други новини, които може да ви заинтересуват