Skip to content Skip to navigation

ИЗЖИВЕЙТЕ ИЗКУСТВОТО НА ЗВУКА

На борда на Fiat 500е La Prima впечатляваща първокласна аудио система JBL с виртуална реалност превръща всяко пътуване в музикално изживяване.

РАЗЛИЧНА СРЕДА, ПО-БОГАТО ИЗЖИВЯВАНЕ

Изберете между четири различни виртуални локации със собствени акустични характеристики, за да изживеете своята музика или подкаст. 2 нискочестотни, 2 средночестотни високоговорителя, 2 високоговорителя с пълен обхват, субуфер и усилвател от JBL създават основата за впечатляващо аудио изживяване за всички на борда.#1 МОЯТА МУЗИКАЛНА СТАЯ

Превърнете своя 500e La Prima в интимно музикално изживяване. Акустичните настройки се характеризират със затоплящи звуци, които придават близко и лично усещане на музиката, която изберете.
Най-подходящо за Unplugged, Folk/Acoustic, Pop и Hip-hop.

#2 МОЕТО ЗВУКОЗАПИСНО СТУДИО

Изгубете се в звука на любимия си музикант или водещ на подкаст. Насладете се на страхотна акустика и настройки, които сякаш ви изолират от останалия свят, точно както ако сте в звукозаписното студио.
Най-подходящо за: Jazz, Blues, камерна музика и подкасти.

#3 ОПЕРАТА ДЖУЗЕПЕ ВЕРДИ В ПИЗА

Слушайте и се насладете на музиката, сякаш имате най-добрите места всеки път. Почувствайте се като място на живо и седите отпред и в центъра за оживен, вълнуващ звуков микс.
Най-подходящо за: Orchestras, Opera and Orchestral Movie soundtracks.

#4 МОЯТА ОТКРИТА АРЕНА

Насладете се със своя 500e La Prima на безпогрешни звук и усещане за арена или стадион. Чуйте разликата и изпитайте ефекта от това да сте в средата на голямото пространство.
Най-подходящо за: Изпълнения на живо.

ИНФОРАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА

Изцяло новата инфоразвлекателна система Cinerama на FIAT 500e La Prima винаги е ясно видима за очите Ви със своя ярък 10,25" дисплей. Благодарение на JBL Premium Audio можете да се насладите на несравнимо звуково изживяване при всяко пътуване. Системата Ви позволява да избирате между четири различни места, всяко от които се отличава с персонализиран от самия легендарен изпълнител звук.

Не забравяйте ултра-бързия Bluetooth, който свързва всички смартфони в колата още с отварянето на вратата. Интерфейс, подобен на смартфон, с персонализирано оформление на екрана, прави инфоразвлекателната система лесна за използване, а разпознаването на реч позволява взаимодействие чрез просто казване на „Hey Fiat“.