Skip to content Skip to navigation

  Удоволствие от шофирането

  Комфортът, който търсите

  Scudo е лекотоварен автомобил, който предлага всички основни неща за всяко бизнес пътуване: гъвкав, функционален и пъргав. Различните възможни конфигурации на седалките и позицията на шофиране ще ви осигурят максимален комфорт всеки ден - дори при дълги пътувания.

  Magic Cargo

  Scudo разполага с най-съвременна система за товарене на обемисти материали, която допълнително подчертава отличителната гъвкавост на този модел. С Magic Cargo ще можете да разширите товарната площ: до 3,67 m в стандартната версия и до 4,02m в Maxi версията. Освен това ще можете да регулирате предната седалка и да я използвате като маса за компютър, таблет или опора за обяд за максимален комфорт.

  Безопасност и асистенти за шофиране

  До 13 функции за активна и пасивна безопасност. Scudo е оборудван с най-съвременните системи и функции за безопасност, които ще ви помагат по време на шофиране, правейки всяко пътуване възможно най-безопасно.

  ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ, КОЕТО СТЕ ТЪРСИЛИ

  Електрическият мотор на Scudo ще Ви накара да изпитате безкомпромисно ниво на производителност. Освен това можете да избирате между две батерии с различен капацитет: 50 или 75 kWh. Що се отнася до дизеловите двигатели, Scudo разполага с четири различни двигатели, като 2,0-литровият вариант се комбинира с 8-степенна автоматична трансмисия.