Skip to content Skip to navigation

  ШОФИРАНЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЗАБАВНО

  ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА

  500% забавление. Открийте информационно-развлекателната система на Вашия Fiat 500 и 500C, оборудвана с UconnectTM 7” сензорно радио DAB и управление от волана. Благодарение на hands-free Bluetooth® ръцете Ви са свободни да управлявате волана, докато погледът Ви остава насочен към пътя пред вас.

  СВЪРЗАНИ УСЛУГИ

  Благодарение на технологията си от следващо поколение, Вашият автомобил е винаги под ръка, където и да сте. Заключвайте и отключвайте врати, знайте къде е паркиран, получавайте известия за всичките му движения и текущата му скорост. А с насочени известия няма да забравите нищо важно вътре. Предлага се като опция.

  APPLE CARPLAY

  Благодарение на поддръжката на Apple CarPlay можете просто да свържете Вашия iPhone към Uconnect™ 7” HD дисплей, за да получавате упътвания, да извършвате повиквания, да изпращате и получавате съобщения и да слушате Apple Music, аудиокниги или подкасти, докато оставате фокусирани върху пътя. Можете да управлявате CarPlay със Siri Voice control или сензорния екран. Предлага се като опция.

  CarPlay, iPhone и Siri са регистрирани търговски марки на Apple inc.

  Натиснете тук, за да разгледате съвместимите устройства.

  ANDROID AUTO™

  500 и 500C са съвместими с Android Auto™. Свържете Вашия смартфон и управлявайте карти, музика, контакти и други, без риск. Благодарение на удобния за потребителя интерфейс, Вашите приложения ще се показват на Uconnect™ 7” HD дисплей, организирани в лесни за четене страници. Предлага се като опция.

  Google, Google Play и Android Auto™ са търговски марки на Google LLC.

  Натиснете тук, за да разгледате съвместимите устройства.https://www.android.com/intl/en_nz/auto/