Skip to content Skip to navigation

  La Prima

  Насладете се на сладкия италиански начин на живот в новия 600e La Prima и открийте истинската концепция на Dolcevita.

  Открийте La Prima

  Като топ версия, новият Fiat 600e пристига с до 100 изключителни и безпрецедентни функции. Като версия "всичко в едно", той съчетава най-доброто от комфорт, технология и стил.

  ЦВЕТОВЕТЕ НА ПРИРОДАТА

  Новият 600e е превозно средство, което носи радост - отвътре и отвън. В допълнение към хромотерапията на неговия интериор, ще имате 4 опции за цвят на каросерията, от които да избирате, всички вдъхновени от италианската природа!

  ЦВЕТОТЕРАПИЯ

  Подобрете настроението си с цветната терапия, която предлага Вашият нов 600e! Имате 64 възможни комбинации, тоест 64 пъти повече промени, за да имате страхотен ден, всеки ден!

  СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ

  Вашето благополучие е приоритет - само с едно докосване и ще можете да шофирате с по-голяма лекота и да имате промяна, за да се отпуснете благодарение на масажа за седалката на водача. Плюс това, с просто движение на крака можете да отворите багажника благодарение на сензорите за свободни ръце на задната врата.

  ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

  За да гарантираме допълнително вашето благополучие, ние поставяме безопасността преди всичко! Вашият нов 600e La Prima се предлага с най-съвременни технически характеристики за безопасност: Ниво 2 Assisted Driving, което означава по-високо ниво на безопасност по време на Вашето пътуване.