Skip to content Skip to navigation

  СВЪРЗАНОСТ

  ВЛЕЗЕТЕ В СВЕТА НА СВЪРЗАНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА!

  Свят, който Ви позволява да обменяте данни през интернет с Вашето FIAT приложение. Възползвайте се от ценните съвети, предоставени от Вашата марка и се насладете на повече безопасност, комфорт и удоволствие с най-новите информационно-развлекателни функции, като същевременно спестявате време и пари. Вашата сигурност и Вашата нужда от комфорт не трябва да се поставят под въпрос, затова предлагането на свързани услуги сега е опростено с възможността да се насладите на 2 нови пакета.

  CONNECT ONE : ПОМОЩТА ВИНАГИ ПОД РЪКА

  На борда на Вашето превозно средство ще бъдете защитени, където и да отидете. Вашият нов Fiat 600e ще може да извършва спешни повиквания от бутон на плафона*, да се свързва със специален асистент или да иска пътна помощ, директно от сензорния екран на автомобила или чрез приложението FIAT.

  *Спешното повикване не е достъпно от сензорния екран на автомобила или от приложението FIAT.

  CONNECT PLUS: НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ВСЯКО ПЪТУВАНЕ С КОМФОРТ

  С новия пакет Connect PLUS* можете да поемете контрола върху колата си както никога досега, благодарение на набор от иновативни функции, които предлагат дистанционен достъп до превозното средство, управление на зареждането, възможност за получаване на известия за здравето на превозното средство, планиране на пътувания с електрически автомобили, достъп до навигация и много други услуги. Потопете се по-дълбоко в Connect Plus и открийте достъпните за вас услуги.

  *Можете да получите този само след като изберете пакета CONNECT ONE.

  Проверете при Вашия дилър дали услугата се предлага за страната Ви.