Skip to content Skip to navigation

  ЗА УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ НА ШОФИРАНЕ И ЗВУК

  ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА 

  Със своя ярък 10,25" дисплей информационно-развлекателната системата Cinerama на Fiat 500e е с ясен образ и удобна позиция за очите Ви. Не забравяйте ултра-бързия Bluetooth, който свързва всички смартфони в колата на по-малко от 5" от отварянето на вратата. Интерфейсът, подобен на смартфон, с персонализирано оформление на екрана, прави информационно-развлекателната система лесна за използване, а разпознаването на естествена реч позволява взаимодействие, като просто кажете "Hey Fiat". Можете също да се насладите на несравнимо звуково изживяване при всяко пътуване с JBL Premium Audio, което се предлага се като опция. Освен това, благодарение на технологията “over the air" ще можете да актуализирате вашата информационно-развлекателна система и свързани услуги навсякъде и по всяко време. Бъдете винаги в крак с най-новите налични новини! 

  БЕЗЖИЧЕН APPLE CARPLAY 

  Fiat 500e е съвместим с Apple CarPlay.​ Свържете Вашия iPhone към Uconnect™ 10,25" дисплей и управлявайте Apple CarPlay безжично с гласово управление Siri или чрез сензорен екран. Безжичният Apple CarPlay е по-интелигентният и по-безопасен начин да използвате Вашия iPhone. Можете да получавате упътвания, да се обаждате, да изпращате и получавате съобщения и да слушате Apple Music, аудиокниги или подкасти, като същевременно оставате фокусирани върху пътя.

  CarPlay, iPhone и Siri са регистрирани търговски марки на Apple inc.

  Натиснете тук, за да разгледате съвместимите устройства.

  БЕЗЖИЧЕН ANDROID AUTO™ 

  Fiat 500e е съвместим и с Android Auto™ и може да се свързва безжично (със съвместими телефони). След като Вашият смартфон е свързан с колата, удобният за потребителя интерфейс показва Вашите приложения на Uconnect™ 10,25" дисплей. Можете да управлявате музика и контакти, а благодарение на Google Maps можете да следите карти и пътни условия в реално време, директно от сензорния екран и без да се излага на риск безопасността Ви. Google, Google Play, Android Auto са търговски марки на Google LLC. За да използвате Android Auto на дисплея на колата си, ще ви е необходимо превозно средство, съвместимо с Android Auto, телефон с Android с Android 5.0 или по-нова версия и приложението Android Auto. За да използвате Android Auto Wireless, трябва да имате едно от следните • Всеки смартфон с Android 11.0 и 5 GHz Wi-Fi мрежа. В Европейския съюз смартфоните трябва да отговарят на допълнителни регулаторни изисквания, за да могат да използват 5 GHz Wi-Fi мрежа в колата. • Смартфон на Google или Samsung с Android 10.0. • Телефон Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + или Note 8 с Android 9.0.

  Google, Google Play и Android Auto™ са търговски марки на Google LLC.

  Натиснете тук, за да разгледате съвместимите устройства.