Skip to content Skip to navigation

НОВИЯТ FIAT TIPO

Срещу 8760 лева получавате FIAT Tipo на мига!

Просторен. Модерен. Практичен. Изгоден.

Възползвайте се от промоционалните лизингови условия с месечна вноска от 359 лева с ДДС за период от 5 години!

Никога досега неповторимият италиански стил и 120-годишният инженерен опит на FIAT в създаването на автомобили не са били толкова близо до вас.

FIAT Tipo предлага атрактивен външен вид, просторен интериор, комфортно настаняване, солиден багажен обем, динамичен турбо двигател с нисък разход на гориво, отлично пътно поведение и най-модерни електронни системи.

Този универсален автомобил пренася във вашето всекидневие италианския начин на живот с дъха на ароматно еспресо, вкуса на топла пица и романтиката на Венеция.

Не пропускайте възможността да получите веднага FIAT Tipo и да се наслаждавате на всяко пътуване благодарение на неговите безспорни качества като:

 • Пъргав и икономичен бензинов турбо двигател
 • Цветен HD сензорен дисплей с размер 7 инча
 • Apple Car Play и Android Auto свързване на телефони
 • Камера за заден ход
 • LED дневни светлини
 • Автоматично включване на фаровете и чистачките
 • Мултифункционален кожен волан и кожен скоростен лост
 • Климатична инсталация
 • Система за разпознаване на пътните знаци
 • Интелигентен асистент за скоростта
 • Система за поддържане на лентата

 

Промоционалната месечна вноска в размер на 359 лева с ДДС на месец е формирана при лизингов договор за 5 години (при пробег 75 000 км) с 20% аванс и 30.75% остатъчна стойност за модел FIAT Tipo (хечбек) в ниво на оборудване City Life. Предложението е валидно за бизнес клиенти. Промоционалната вноска може да бъде постигната и при други договорни параметри. Възможни са различни лизингови конфигурации с намаляване и/или увеличаване на аванса, остатъчната стойност и периода. Пълните лизингови условия се предоставят от OTP Leasing.

В сумата от 8760 лева за получаване на автомобила са включени авансова лизингова вноска, такса одобрение, ¼ застраховка Каско, гражданска отговорност и регистрация.

За допълнително улеснение на нашите клиенти предлагаме възможност за обратно изкупуване на употребяван автомобил на пазарна цена и той да стане част от сделката за покупка на нов FIAT Tipo.

Предлагаме възможност за удължаване на гаранцията до 7 години.*

Конкретна оферта за нов автомобил FIAT Tipo с информация за оборудването и техническите характеристики  може да свалите тук.

За връзка с нас кликнете върху „Свържи се с нас“ по-долу на страницата и попълнете формата с вашите контакти за обратна връзка или ни пишете на fiat@vauto.bg.

 

* Фабричната гаранция на автомобилите FIAT е 3 години или 150 000 км без доплащане (което настъпи първо). В периода на фабричната гаранция има включена карта СБА за пътна помощ. Удължаването на гаранцията до 5 години/150 000км или до 7 години без ограничение на пробега е възможно след допълнително заплащане според ценовата листа.