Skip to content Skip to navigation

Специално лизингово предложение

Знаете ли, че 5 е любимо число на много хора по света и им носи късмет?

Сега късметът се усмихва и на вас с уникалната възможност да се качите на нов автомобил с промоционалния лизинг на късмета под знака на числото 5.

Не изпускайте шанса да получите веднага нов автомобил с минимални първоначални разходи при изключително изгодни условия:

  • 5% авансова вноска, заплатена от клиента
  • 5% авансова вноска, покрита от дилъра
  • 5-годишен лизингов период
  • гарантирана отлична изкупна цена на автомобила след петата година
  • възможност за удължаване на гаранцията до 5 и 7 години (в зависимост от модела)

 

Остава да изберете Вашия нов автомобил от отлично оборудваните и налични на склад модели. 

  • FIAT 500 Hybrid от най-високо оборудваната версия Dolce Vita срещу 1 791 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 389 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 35% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук.

  • FIAT Tipo 1.0 срещу 2 087 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 440 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 37% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук.

  • FIAT 500e La Prima by Bocelli срещу 4 414 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 985 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 33% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук. Специално за модела до 15 юни освен промоционалния лизинг ще получите и безплатно технически обслужвания в рамките на лизинга, както и карта за безплатно зареждане в мрежата на Eldrive за 5 000 км.


*Снимките са с илюстративна цел. Предложенията важат за бизнес клиенти и са за срок от 60 месеца с 5+5% авансова вноска, променлива лихва от 3.80% и пробег до 15 000 км на година. За получаване на автомобила извън сумата за авансовата вноска се калкулират такса одобрение, застраховки ГО и Автокаско (разсрочено на 4 вноски) и регистрация на автомобила. Възможни са и други лизингови конфигурации според конкретните Ви изисквания. Пълните лизингови условия се предоставят от ОТП лизинг.