Skip to content Skip to navigation

FIAT 500 HYBRID

Колко струва сладкият живот?

Само 11 лева ден!

Вземете веднага наличен FIAT 500 Hybrid и всяко ваше пътуване ще бъде Dolce Vita.

Не пропускайте шанса да си осигурите изгодно сладък живот за години напред с нашето промоционално лизингово предложение!

Получавате веднага нов автомобил FIAT 500 Hybrid от най-високо оборудваната версия Dolce Vita срещу 8314 лева. И при месечна вноска от 319 лв./5 г. се наслаждавате на сладкия живот всеки ден, като шофирате една автомобилна икона.*

С едно малко действие ще направите голяма промяна във вашия живот, като започнете да шофирате нов FIAT 500 Hybrid.

Защото голямата разлика е в малките детайли, които превръщат този автомобил в истински шедьовър.

Вечна красота, модерни технологии, италиански стил, привличане от пръв поглед.

FIAT 500 Hybrid ви дава всичко това заедно с много удобства и екстри:

 • Висококачествена двуцветна тапицерия кожа/текстил
 • Климатроник
 • 15’’алуминиеви джанти с 14 двойни спици
 • Стъклен покрив
 • LED дневни светлини
 • Мултимедия със 7’’ цветен дисплей
 • Apple Car Play и Android Auto свързване на телефони
 • Мултифункционален кожен волан с два режима на шофиране
 • Автоматично включване на светлини и чистачки
 • Заден парктроник
 • Фарове за мъгла

 

Възползвайте се и от възможността да си осигурите спокойствието на сладкия живот в дългосрочен план с удължаване на гаранцията до 7 години!**

Конкретна оферта за нов автомобил FIAT 500 Hybrid с информация за оборудването и техническите характеристики можете да свалите тук.

За ваше улеснение предлагаме възможност за обратно изкупуване на употребяван автомобил на пазарна цена и той да стане част от сделката за покупка на нов FIAT 500 Hybrid.

Моля за връзка с нас да използвате контактите по-долу. Нашият екип за обслужване на клиенти е на разположение, за да Ви съдейства по всеки въпрос, който касае марката.

Телефон: +359 2 879 00 88

Имейл: sales@Vauto.bg

Благодарим Ви за проявения интерес!

 

*В сумата от 8314 лева за получаване на автомобила са включени авансова лизингова вноска, такса одобрение, ¼ застраховка каско, гражданска отговорност и регистрация.

Промоционалната месечна вноска в размер на 319 лева с ДДС на месец (или 10,48 лв. на ден) е формирана при лизингов договор за 5 години (при пробег 75 000 км) с 20% аванс и 35% остатъчна стойност за модел FIAT 500 Hybrid (хечбек) 1.0 (70 к.с.) в ниво на оборудване Dolce Vita. Предложението е валидно за бизнес клиенти. Промоционалната вноска може да бъде постигната и при други договорни параметри. Възможни са различни лизингови конфигурации с намаляване и/ли увеличаване на аванса, остатъчната стойност и периода. Пълните лизингови условия се предоставят от OTP Leasing.

**Фабричната гаранция на автомобилите FIAT е 3 години или 150 000 км (което настъпи първо) без доплащане. В периода на фабричната гаранция има включена карта СБА за пътна помощ. Удължаването на гаранцията до 5 години / 150 000 км или до 7 години без ограничение на пробега е възможно след допълнително заплащане според ценовата листа.