МАЛКО УПОТРЕБЯВАНИ FIAT TIPO

МАЛКО УПОТРЕБЯВАНИ FIAT TIPO

Достъпен, стилен, просторен и удобен. За да бъде ваш приятел. Разберете повече за философията TIPO, седнете зад волана и открийте как удоволствието от шофирането намира въплъщението си във FIAT TIPO.

Възползвайте се сега от лизингова оферта за налични малко употребявани автомобили FIAT TIPO Седан. Не забравяйте за възможността за удължаване на гаранцията до 9 години или 300 000 км.

Месечна вноска: 215 лв.

 

Посочената сума е в лева с ДДС. Калкулацията е валидна за малко употребяван FIAT TIPO с включено стандартно и допълнително оборудване (фарове за мъгла, електрически задни прозорци, аудио и Bluetooth система, задни сензори за паркиране и други) при финансов лизинг за период от 5 години с 30% първоначална вноска и 10% остатъчна стойност. Офертата е валидна до изчерпване на количествата. Снимката е илюстративна. Наличните автомобили са в цветове червен, черен, тъмно син, светло сив, тъмно сив.

Искате да получите индивидуална оферта, според вашите изисквания или желаете да заявите пробно шофиране? Свържете се с нас сега, нашият екип е на ваше разположение.