Skip to content Skip to navigation

Оригинални части Mopar®

Само професионалисти и сертифицирани специалисти могат да обслужват Вашия автомобил и да Ви го върнат, запазвайки същите стандарти за качество като в деня, в който е напуснал фабриката. Оригиналните или еквивалентни резервни части са проектирани да гарантират най-доброто по отношение на надеждността, комфорта и ефективността за вас и вашия автомобил.

Пазете се от фалшиви резервни части, които често са с ниско качество и могат да причинят щети на Вашия автомобил и Вас самите.
Mopar® е официален сервизен партньор на Fiat и предлага пълна гама от оригинални резервни части. Ефективност, безопасност и благополучие са качествата, които могат да гарантират само професионални и сертифицирани сервизи. Винаги избирайте оригинални или еквивалентни резервни части.

В интернет можете да попаднете на атрактивни оферти за резервни части и сервиз. За съжаление, тези предложения крият некачествени резервни части, като спирачни накладки и дискове, филтри, ремъци и помпи за охлаждаща течност, съединители и пера за чистачки. Купувачите почти винаги забравят, че качеството и безопасността им са съмнителни.
ПРОВЕРЯВАЙТЕ РЕДОВНО ЧАСТИТЕ НА АВТОМОБИЛА СИ