Panda Cross печели “4×4 наградата 2019” в Категорията Crossover на „Списанието 4X4” във Великобритания.

Panda Cross печели “4×4 наградата 2019” в Категорията Crossover на „Списанието 4X4” във Великобритания.

15 януари 2019

Panda Cross печели “4x4 наградата 2019” в Категорията Crossover на „Списанието 4X4” във Великобритания.

 

 

  • Panda Cross спечели за втора поредна година категорията Кросоувър на 4×4 Magazine Awards.
  • Fiat Panda Cross е награден от жури от експерти в областта 4×4 – за своите двигатели, възможности за офроуд и забавно шофиране.

 

Fiat Panda Cross за пореден път оглави категорията Crossover в тазгодишното издание на Наградите „4×4 на годината 2019“ на престижното английско Списание 4×4. За втора поредна година Fiat Panda се пребори с тежката конкуренция в един все по-нарастващ сектор, за да бъде коронясан за Най-добър Кросоувър. Съдиите го похвалиха за неговия пъргав двигател, способност за осигуряване на сцепление и фактора да доставя удоволствие, които винаги извикват усмивка на лицата им.
От 2004 г. Panda е лидер в Европа в своя сегмент. И с продадени 7.5 милиона бройки през годините, тя има най-голямата общностна база в своя сегмент в Европа.

 

This impressive win joins the Fiat Panda’s long list of accomplishments including being the first city car to feature 4WD technology, the first city car to climb to an altitude of 5,200m and reach the Everest base camp, as well as being the first natural gas fuelled city car to be produced on a large scale.

 

Алън Кид, редактор на 4×4 Magazine, коментира “Не мисля, че има някое друго превозно средство, което да е печелило своя клас толкова последователно през годините, както Panda Cross. Пазарът винаги се променя, но Фиат Панда е чудесно последователен в това, което предлага – като същевременно се подобрява през цялото време.” Възхвалявайки неговите възможностите за офроуд, той продължава: “Той не е създаден, за да бъде най-доброто всъдеходно превозно средство, но неговото леко тегло и спретнати пропорции означават, че е невероятно маневрен и сигурен на тежък терен. Трябва доста да се потрудите за да установите къде са границите на възможностите му. ”

4×4 Magazine, единственото специализирано във Великобритания списание за 4×4 и пикапи, чрез своите „Награди 4×4 на годината“, вече повече от 25 години има решаваща дума в сегмента. Екип от опитни 4×4 специалисти оценяват широкия понастоящем спектър от превозни средства, които съставляват този клас, като покриват всички показатели – от комфорт, качество, производителност извън пътя, до разходи за покупка и притежаване.
Тази впечатляваща победа се присъединява към дългия списък на постиженията на Fiat Panda, включително да е първата градска кола с 4WD технология, първата градска кола, която се е изкачила на надморска височина от 5 200 метра и е достигнала до базовия лагер на Еверест, както и да е първият градски автомобил задвижван от природен газ и с масово серийно производство.