Фамилията Fiat 500 Mirror: Най-свързаната гама на Fiat вече е налична в цяла Европа

Фамилията Fiat 500 Mirror:  Най-свързаната гама на Fiat вече е налична в цяла Европа

  • Днес виртуална пресконференция, в перфектен „стил 500“, обясни защо 500 Mirror Family е най-умният начин да използвате смартфон в колата си.
  •  С непрекъснатото взаимодействие между истинската и виртуалната реалност, Лука Наполитано, Ръководител на марката Fiat за региона на Европа, Близкия Изток и Африка, използва оригинална форма на разказване на истории, за да илюстрира функциите, които “отразяват” смартфон средата на шофьора върху бордовия дисплей.
  •  С ексклузивни сини „ливреи“ и сребърни обшивки, новите 500X Mirror, 500L Mirror и 500 Mirror са стандартно оборудвани със сензорен екран UconnectTM 7 “HD LIVE, който е готов за Apple CarPlay и съвместим с Android AutoTM.
  •  Mopar® Connect: дистанционна връзка, върхова защита. С функциите за дистанционно управление на автомобила, безопасността и удобството са винаги лесно достъпни.
  •  Виртуалният гост на пресконференцията беше Стивън, „експерт” по ангажиращите технологии, който участва в рекламна кампания на 500 Family Mirror, която се реализира в понастоящем.
  •  За да отбележим случая, невероятна оферта за ограничен период от време за Семейството 500 Mirror ще бъде на разположение в участващите дилъри в цяла Европа, съгласно която Fiat ще предлага специалния стил и технология на Mirror като включени в цената.

На виртуална пресконференция, която се проведе в 11.30 ч. днес, Лука Наполитано, ръководител на марката Fiat за региона на Европа, Близкия Изток и Африка, представи на международната преса Семейството 500 Mirror, новата гама за клиентите, които са най-заинтересовани от света на свързаността и най-новия инфотейнмънт.

Възпроизвеждайки връзката между виртуалния и реалния свят, в оригиналната си презентация Лука Наполитано разговаряше със своето алтер-его, отразявайки се на екран, като оригинална илюстрация в перфектен „500 стил“ за това колко лесно е да “огледаш” в бордовия дисплей своята смартфон свързаност – за постигане на „свързано“, но преди всичко безопастно шофиране, с ръце винаги на волана.

Тази оригинална форма на разказване разкри целия потенциал на технологията UconnectTM LINK, включително UconnectTM 7 “HD LIVE сензорния екран, който е готов за Apple CarPlay и съвместим с Android AutoTM. И още, за първи път сред гамите модели на Фиат, 500 Mirror family предлага Mopar® Connect, новата система от свързани услуги, включително пътна помощ и контрол в реално време на състоянието на автомобила, всичко това чрез смартфон. Не на последно място, новите 500X Mirror, 500L Mirror и 500 Mirror са идентифицирани последством отличителни стилистични особености и изключителни сини „ливреи“, ясно преосмисляйки технологията и свързаността.

Пресконференцията, излъчвана на пет езика (италиански, английски, немски, френски и испански език), посрещна като “специален гост” Стивън, „експерт“ по ангажиращите технологии, който играе роля ив  телевизионна рекламна кампания на 500 Mirror. Пет примера за възможни случки и ситуации от реалния живот, които могат да се случат на всеки, всеки ден, демонстрираха характеристиките, които правят това най-умния начин да използвате смартфон в колата, като спестите ценно време и енергия. По този начин новата серия Mirror се вписва в дългогодишната традиция на Fiat да “демократизира” достъпа до все по-високотехнологично оборудване и технологии, които опростяват живота както на шофьорите, така и на пътниците.

Виртуалната пресконференция завърши с връзка към Mirafiori Motor Village в Торино, където се проведаше събитието “отворени врати” за новото 500 Mirror семейство. Това беше и идеалната възможност за стартирането на едно невероятно промоционално предложение, което за първи път ще бъде валидно за всички участващи дилъри в Италия, Германия, Франция, Испания, Великобритания, Белгия, Холандия, Австрия и Швейцария – само за пускането на 500 Mirror и само за 72 часа, започвайки от 19 януари. Офертата предвижда специалният стил на серията и технологията Mirror да бъдат включени в цената за времето на промоцията.

Торино, 19 януари 2017 г.