Новият Fiat 500 Collezione ще се презентира на модни ревюта в цяла Европа

Новият Fiat 500 Collezione ще се презентира на модни ревюта в цяла Европа

19 април 2018

Новият Fiat 500 Collezione ще се презентира на модни ревюта в цяла Европа

 

  • Новият Fiat 500 Collezione ще обиколи големите европейски модни столици, преди да се отправи към Лондон, Берлин, Мадрид и Париж.
  • Отдавайки почит на вечния стил от 500, новото специално издание на Collezione представя великолепна двуцветна екипировка “Primavera”, която обявява, че пролетта е тук.
  • Самоиронизиращата реклама „500 Collezione. Вдъхновен от самия себе си” е на път да се появи на живо и да покаже колко модерен е автомобилът с неговите изключителни комбинации от цветове и материали, върховно внимание към детайла и готина и стилна индивидуалност.
  • Fiat 500, сега в единадесетата си година живот, отбеляза най-доброто си представяне в Европа с над 58 000 продадени автомобила през първото тримесечие на 2018 г.

Вълнуващата обиколка, която ще отведе специалното издание 500 Collezione в големите европейски столици, започва от Милано. Светлината на прожекторите ще се пробва върху този стилен модел, който съвсем като филмова звезда ще демонстрира своите прелести на червения килим, за да го видят фотографи, журналисти и влиятелни фигури. Вълнуващото пътуване, посветено на най-новото издание на върховия модел на Fiat, естествено можеше да започне единствено от най-модния град в Италия, преди да се отправи към Лондон, Берлин, Мадрид и Париж. Всяко от тези бляскави и символни места има уникални особености, които ги правят международни столици на стил, изкуство и мода.   Новият 500 Collezione ще бъде посрещнат от собственици на Fiat 500 и от многобройни официални членове на клуба 500, които ще се присъединят към италианските културни ентусиасти, събиращи се за да видят очарователния нов модел, който отпразнува вечния стил и дизайн 500, и неговите пословични неповторими излъчване и персоналност, които винаги са на мода. 500 е вечна икона, потвърдена от уникални резултати в автомобилния свят. През единадесетата година от живота си, Фиат 500 регистрира най-доброто си представяне в Европа, като през първото тримесечие на 2018 продаде над 58 000 бройки.

 

Способността му да привлича вниманието също се изразява и в рекламата “500 Collezione. Вдъхновен от себе си”, която скоро ще се излъчва на международно ниво. Мадрид, една от спирките на европейското турне, бе избран като прекрасна локация за филма произведен от творческата агенция “Лео Бърнет” и режисиран от Ласло Кадар. Ироничната и оригинална реклама, която ще се излъчва по интернет и телевизия, изобразява 500 Collezione като топ модел, който е свикнал да се появява на най-известните писти в света. Виждаме по улиците на испанската столица елегантния автомобил с елегантна двуцветна окраска, снабден със смартфони, като модерни заместители на вече остарелите филмови фотоапарати, управляван от красива млада манекенка, активирала функцията selfie. Изключително релаксиран и самоуверен като дива, 500 Collezione бавно се превръща в режисьор на рекламния клип, подчертавайки детайлите на стила си, като в крайна сметка решава, че за финалния кадър може напълно да се откаже от младата жена, защото автомобилът всъщност е истинският модел в шоуто. И това не е случайно, тъй като това е съвършената роля на този истински италиански шедьовър, който от десетилетия е повлиял модата, обществото и навиците, по начин събран в думите “Завинаги култ”.   Всичко е настроено и готово за старта на тази изключителна кола, която в най-добрия стил 500 демонстрира готина и стилна индивидуалност, произтичаща от върховото внимание към детайлите и изключителните комбинации от цветове и материали. Представена авансово на неотдавнашното автомобилно изложение в Женева, 500 Collezione е безспорно 500 и въплъщава всички характеристики на една от най-известните италиански икони в света, която от повече от 60 години се преоткрива, като същевременно запазва във времето своите истинските стойности. Това е поведението на един автентичен италиански шедьовър, който е заразил автомобилния свят и се е превърнал в източник на вдъхновение за изкуство, мода и дизайн.

 

Наличен както като хечбек, така и като ексклузивен кабриолет, специалното издание на Collezione 500 предлага стилистични детайли, отразяващи модерното преработване на неповторимия дизайн на своя велик предшественик, с хромирани детайли на предната броня, капака на мотора и огледалните капачки. Предлага се също така и в селекция от цветови комбинации за лятото, включително опционалната двуцветна (бяла и сива) “Primavera” и двуцветна (бяла и зелена) “Acquamarina” в допълнение към Taormina Ivory, като алтернатива на Gelato White и “Blu dipinto di blu”, всички разкрасени със запазената марка сива / бяла / сива обиколна линия за допълнителна красота и със 16-инчови лети джанти. И накрая, отличителната курсивна хромирана емблема “Collezione” , която ефектно украсява капака на багажника.   Интериорът притежава същата сдържана, но неустоима елегантност, с възможности за избор на оригинален дизайн. Таблото репликира с външната боя – бяло за двуцветна “Primavera” и зелено за двуцветна “Acquamarina”. Свежата цветова тема продължава в интериора с двуцветните сиви седалки, с горен сегмент в слонова кост и бродирано лого 500. В подовите стелки също така е бродирано логото на Collezione.

 

Новото специално издание предлага най-добрата технология за свързаност. Налични при поискване са системата за инфотейнмънт Uconnect 7 “HD LIVE с интегрирани функции Apple CarPlayTM и Android AutoTM и навигаторът с карти Tom Tom. Технологичните опции на автомобила включват 7-инчов TFT дисплей, който е най-големият в своята категория, както и Beats Audio Hi-Fi система за любителите на музиката. И накрая, специалното издание се предлага с всички версии на двигателя, предлагани на линията 500.   Стилен, модерен и технологичен, специалното издание “500 Collezione” е най-новото признание за култовия Fiat и следва стъпките на лимитираните серии, издадени миналата година за отпразнуването на неговите първи 60 години. Не случайно, Fiat 500 винаги е бил пионер в своя сектор и въпреки че остава извънредно верен на себе си, често се появява с различен, но винаги изключителен външен вид. Това е една от тайните на вечната му младост. Най-популярните издания от последните 10 години включват 500C от Gucci, 500 от Diesel, 500 Riva и по-новите 500-60esimo и Anniversario посветени на неговия 60-и рожден ден. Новият 500 Collezione е убедителен пример за най-добрите италиански традиции, която и днес все още печелят по целия свет с елегантност, стил и актуалност.

Торино, 19 април 2018 г.