Новият Fiat 500 by Repetto, нюанси на чиста елегантност.

Новият Fiat 500 by Repetto, нюанси на чиста елегантност.

27 ноември 2018

 

Новият Fiat 500 by Repetto, нюанси на чиста елегантност

 

  • Специално издание Fiat 500 в сътрудничество с Repetto, което се предлага само във Франция
  • Изключителен дует, което ни води в изискан танц през свят на грациозност и елегантност
  • Наличен за поръчки от 21 ноември 2018
  • На цени от € 18,490
  • Следвайте връзката, за да видите снимките: http://www.fiatpress.fr/gallery/detail/1672

 

Елегантност и стил, изключителност и традиция. Fiat 500 и Repetto обединяват усилията си, за да дадат живот на новото специално издание Fiat 500 от Repetto. Изключителен дует, което ни води в деликатен танц в свят на грациозност и елегантност.  Докато остава вярна на своето наследство, Fiat 500 се преоткрива, като се свързва чрез уникалната си идентичност с популярните топ марки. Резултатът е изключителна селекция от ограничени серии, които разкриват нови светове пред градския жител – от модата до луксозния яхтинг и изкуството, а сега и от модата до танците.   Специалното издание Fiat 500 by Repetto е най-новата изява на признание към емблематичния Fiat и е една от ограничените серии, стартирани през последните години с престижни партньори, включващи Riva и Guerlain.

Изтънчен, елегантен и високотехнологичен, новият 500 от Repetto катапултира в бъдеще този символ на италианската креативност. В центъра на сцената в премяна в цвят Bordeaux Opera, подчертана от елегантни кантове включващи силует на танцьор, панорамен покривен прозорец, който къпе интериора в светлина, и алуминиеви лети джанти, допълващи външния дизайн.   Същата елегантност продължава и вътре, със същите очароващи детайли и с рафинирана кожена тапицерия Poltrona Frau в тютюнев цвят. Вътрешността в слонова кост красиво се съчетава с таблото в цвят Bordeaux Opera.

 

Fiat 500 идва с ексклузивна кутия за подаръци Repetto, съдържаща чифт балетни обувки Repetto, ключодържател Repetto и аромат Repetto.

Fiat 500 се предлага с два бензинови двигателя и два вида предавки: 4-цилиндров, 1.2-литров, 69-к.с. двигател или автоматичен пакет Dualogic с TwinAir 2-цилиндров двигател с мощност 85 к.с.

Цени:

• 1.2 69-к.с .: 18,490 евро с включен ДДС

• 1.2 69-к.с. Dualogic: 19,340 евро с включен ДДС

• 0,9 TwinAir 85-hp: 20,390 евро с включен ДДС

 

За Fiat 500

Стартирал през 1957 г., Fiat 500 се утвърди през годините като символ на автомобилната демократизация в Италия, преди да се преоткрие през 2007 г. с въвеждането на новия модел. Той бързо се превърна в глобален феномен, като продажбите достигнаха 2 милиона бройки. Fiat 500 се продава в повече от 100 страни по света, от които повече от 80% са извън Италия. От 2013 г. насам, 500* е бестселър номер едно в Европа с пазарен дял от 14,6% към края на 2017 г.   Нарастващи успехи – през първите девет месеца на 2018 г. новият Fiat 500 счупи собствените си рекордни продажби в Европа. С 2 милиона продадени бройки в света, повече от 200 000 бройки са били продадени във Франция от пускането му в продажба през юли 2007 г.   Една от тайните зад този непрекъснат глобален успех е продължаващото развитие на Fiat 500, представено чрез 30 последователни специални издания на моделите Fiat, стартирани през последните 11 години. Не е случайност, че Fiat 500 винаги е бил лидер в утвърждаването на модите и тенденции.

* Общо за модели Fiat 500 и Abarth 500 

 

За Repetto

През 1947 г., вдъхновена от сина си Roland Petit, Rose Repetto създава малка работилница за танцови обувки на Rue de la Paix 22, на няколко крачки от Парижката опера. Нейните качествени и интуитивни продукти стават успех за една нощ. Танцьори от Франция и провинция Навара се стичат в магазина, което прави Repetto синоним на света на танца.

През 1956 г. Брижит Бардо влязла в магазина с единствената цел да намери обувка толкова лека, колкото и деми-поантите, които тя носела, но много по-ласкава и женствена. Мадам Repetto създала нова балетна обувка, използвайки техника, вдъхновена пряко от това как цвичките са прикрепени към танцьора: зашитата пета. Така се ражда първата балетна обувка “Repetto”, превърнала се от самото начало синоним на елегантност и грациозност.

Днес Repetto е все така едно престижно име, жадувано от изисканата клиентела както от танцьори така и от фенове на този уникален свят. Черпейки мощ от креативността на класическия танц, но без да се отделя нея, оформена от високите стандарти и стремеж към върхови постижения, Repetto сега е утвърдена като луксозна френска марка. В “Repetto” този лукс започва в работилниците на Dordogne, дом на изключително майсторство и непресъхващо чисто качество.   Постоянно преоткривайки себе си, духът на Repetto и качеството на експертизата му резонират в цяла гама от продукти (обувки, танци, кожени изделия, спортно облекло) и във все по-интригуващи и ексклузивни магазини.