Новите Tipo Mirror и Street обогатяват гамата на Fiat Tipo

Новите Tipo Mirror и Street обогатяват гамата на Fiat Tipo

05 ноември 2018

 

Новите Tipo Mirror и Street обогатяват гамата на Fiat Tipo

 

  • Новите Fiat Tipo Mirror и Street са последните допълнения към семейство Tipo. За всеки, който търси технология, стил и конкурентноспособност, те завършват линията, посветена на по-младите клиенти.
  • Отличаващ се с новите окраски на Venezia Blue и детайли в Chrome, Tipo Mirror идва със сензорен екран UconnectTM 7″ HD LIVE с интегрираност на Apple CarPlay и съвместимост с Android AutoTM като стандартно оборудване.
  • Гамата Street предлага изключително удобство без компромиси. Тя съчетава стил, който й позволява да се откроява от „градската тълпа“, и това е в допълнение към всички печеливши функции на Tipo: силно съдържание и ниска цена.
  • Fiat Tipo Mirror и Fiat Tipo Street се предлагат в конфигурации с 4 врати, 5 врати и Station Wagon.
  • Налични са с бензинови и турбодизелови двигатели с ръчна или автоматична скоростна кутия.
  • Оборудването и цените варират в отделните страни, а следният текст описва общи данни за всички пазари. За по-конкретни детайли и цени, посетете местните уебстраници за пресата local press websites.

 

Fiat Tipo Mirror и Fiat Tipo Street са двете нови версии, които разширяват семейството на Tipo, предлагайки на автомобилистите свързаност, достъпност и модерен външен вид. Fiat Tipo Mirror е посветена на клиентите, които се интересуват от свързаност и които търсят най-новите тенденции в инфоразвлеченията. Fiat Tipo Street е насочена към младите хора и утрешните възрастни, които искат изключително удобство без компромис: силно съдържание и ниска цена. Всички знакови качества на пространство, функционалност и гъвкавост, които направиха модела толкова успешен, отново са налице. Не случайно гамата Tipo е лидер в сегмента си в Италия и в топ десет в седем европейски страни. Около 70% от всички автомобили Fiat Tipo се продават извън Италия.

Постоянно успешно от самото начало, семейството Tipo е наречено “Best Buy Car 2016” от панела “Autobest” на 26 журналисти от най-добрите европейски автомобилни списания. Това е глобален модел, който олицетворява почитаните във времето понятия, които са типични за Fiat – функционалност, простота и личност. Fiat Tipo е с глобален дизайн, който резултат от усилията на международния екип от експерти от областта на дизайна, инженеринга, продуктите и маркетинга от Италия, Турция, Корея, Испания, Русия и Австрия, като по своята същност той самият е глобален. Това бе потвърдено миналата година от турнето на стандартната продукция Tipo, която мина по целия свят за 133 дни. Тя пропътува 41 000 километра за 400 часа на всякакви пътища, без да е необходимо допълнително обслужване, посещавайки 22 страни и 122 града и винаги предизвиквайки любопитството и благодарността на тълпите.

Оборудването и цените варират в отделните страни, а следният текст описва общите данни за всички пазари. За по-конкретни детайли и цени посетете местните уебстраници за пресата local press websites.

 

Fiat Tipo Mirror, технология и елегантност

Със своите специфични характеристики и изключителни цветови комбинации, специалното издание Mirror е перфектната комбинация от технология и стил Tipo. Свързването е стандартно със сензорен UconnectTM 7″ HD LIVE сензор с интегриране на Apple CarPlay и съвместимост с Android AutoTM. В комплект с тези разширени възможности, колата става разширение на смартфона на шофьора, позволявайки безопасно достъп до основните приложения на вашето устройство, директно от седалката на водача, и винаги с ръцете на волана. Fiat Tipo Mirror също така е и стил.

 

Изключителната нова одежда във Venezia Blue, която се предлага по поръчка, прави своя дебют и перфектно включва множество привлекателни хромирани детайли, като дръжки на вратите, странични отливки, долния профил на решетката, рамките на фаровете за мъгла и корпусите на огледалата. Специална емблема Mirror върху колоната и 16-инчовите лети джанти с диамантен релеф завършват ефектния екстериор.

Android Auto, Google Play и Google Карти са търговски марки на Google LLC. Apple CarPlay е регистрирана търговска марка на Apple Inc

 

Mopar® Connect: отдалечено свързване, върхова защита

Mopar® Connect, иновативният набор от свързани услуги, посветени на безопасността и дистанционното управление на автомобила, се предлага по поръчка в серията Mirror. Тя интегрира Uconnect LIVE услуги и добавя нови функции, като например пътна помощ, спасяване в случай на злополука и установяване местоположението на автомобила в случай на кражба. Системата може да се използва и за дистанционно управление на някои от функциите на автомобила, например предупреждение, ако автомобилът надвиши определена скорост или напусне предварително определена зона на картата или за заключване и отключване на вратите. И накрая, Mopar® Connect позволява на потребителите лесно да локализират паркираната си кола и да виждат информацията за състоянието, нивото на горивото и зареждането на батерията на своите смартфони. Като част от проект, разработен с Targa Telematics, версия на Mopar® Connect за автопаркове е достъпна и за фирми, професионалисти или компании, които управляват фирмените си автомобили. В допълнение към основните услуги, тази версия е пълен пакет за ефективно и ефективно наблюдение и управление на автопаркове.

 

Fiat Tipo Street достъпният стил

Fiat Tipo Street е насочена към млади клиенти, които искат колата им да бъде динамична, стилна и достъпна. Новата Street версия, със силна поп персонализация, добавя нови 16-цолови лъскави черни алуминиеви джанти, затъмнени прозорци и контрастни тъмни детайли върху корпусите на огледалата, решетката и външните и вътрешни дръжки на вратите. Дръзкият поглед на фаровете DRL LED и специалната емблема обединяват Street характера на това специално издание. Пакетът като цяло подобрява равновесието между италианския дизайн, гарантиращ персонализация и стил без да пренебрегва функционалността. Във всеки случай, Tipo е приветлив и практичен и Street версията добавя динамика към тези добре познати характеристики. С други думи, Fiat Tipo Street съчетава стил, който позволява да се откроява от градската тълпа, в допълнение към всички други печеливши характеристики на Tipo: силно съдържание и ниска цена, изключително удобство без компромис.
Богат избор

Новите специални издания Mirror and Street се предлагат в конфигурации с 4 врати, 5 врати и Комби, с пълна гама двигатели, отговарящи на строгите правила за WLTP. Комбинацията включва бензинови 1.4-литрови двигатели с мощност 95 к.с. и 1.4-литрови T-Jet бензинови със 120 к.с. , и дизелови 1.3 MultiJet двигатели с мощност 95 к.с., и 1.6 MultiJet със 120 к.с., както и с автоматична трансмисия DCT.

 

Финансовите решения на FCA Bank за новите Fiat Tipo Mirror and Street

FCA Bank, банката на Fiat Chrysler Automobiles и Crédit Agricole Consumer Finance, подкрепя продажбите на автомобили Fiat, като предоставя широка гама от решения за финансиране за да помогне на клиентите да закупят или да вземат на лизинг новия си Tipo.
Всеки, който желае да управлява нов Fiat Tipo, с неговите технология, стил и конкурентоспособност, може да избере един от следните продукти:

• Кредит с погасяване на вноски: Традиционно финансиране, което позволява на купувача да плаща за превозното средство за продължителен период от време;

• Лизинг и PCP (Лична договорна покупка): Високо гъвкави решения с ниски месечни плащания и възможност за избор на датата на изтичане на срока на договора дали да се върне, запази или замени колата с нова;

• Частен лизинг: решение за шофьори, които не искат да притежават автомобила, с произтичащите от това разходи и несигурности, и което решение включва еднократно месечно плащане, включващо основните застрахователни, помощни и инфомобилни услуги, за осигуряване на пълно спокойствие.   Решенията на FCA Bank са предназначени не само за физически лица, но и за компании и независими професионалисти. В допълнение, Leasys, дъщерно дружество на FCA Bank, предлага дългосрочни решения за отдаване под наем на автомобили – за напълно спокойно шофиране.
Освен това FCA Bank предлага широк спектър от застрахователни продукти в съчетание с договора за финансиране както за лична защита – като Prestito Protetto, която осигурява изплащането на част от заема в случай на внезапни и непредсказуеми събития като загуба на работа – както и за защита на самия автомобил. Описаните финансови и застрахователни решения са налични в повечето европейски страни, в които оперират дружествата от групата FCA Bank. Всички структури на групата FCA Bank са изключително гъвкави, за да отговарят напълно на местни изисквания.

 

Торино, 6 ноември 2018 г.