Новите Fiat 500X и 500L Специални Издания се присъединяват към Семейството на S-Design.

Новите Fiat 500X и 500L Специални Издания се присъединяват към Семейството на S-Design.

22 януари 2019

 

Новите Fiat 500X и 500L Специални Издания се присъединяват към Семейството на SDesign.

  

  • Вече е наличен новият 500X S-Design, който, заедно с последните 500L S-Design, разширява това специално семейство, което вече разполага с 124 Spider, Tipo-5Doors и Tipo Station Wagon.
  • Двете нови специални издания са посветени на младите клиенти, които търсят смел, спортен стил, с много грижа към детайлите и се фокусират върху комфорта на шофиране.
  • Новият 500X S-Design има истински спортен вид с Myron, и с полираните и черни акценти.
  • Вътре е специалната тапицерия, текстурирана матова черна маска на таблото, с атрактивната в меден цвят емблема “500” и отличителни детайли на Myron.
  • Матовата „одежда“ Alpi Green, цветът, който перфектно пасва на личността на Cross на 500X S-Design, въвежда и нови Full LED фарове, които осигуряват по-мощно осветление, по-добра видимост, подобрена безопасност и по-голяма икономия на енергия.
  • Налични са новите бензинови двигатели FireFly Turbo, както и бензиновите и дизелови двигатели от сегашната гама.
  • 500X е най-продаваният в своя сегмент в Италия и един от най-популярните в Европа.
  • Новият 500 S-дизайн подчертава динамиката на модела на Фиат “Cool & Capable”, благодарение на спортната си стойка и външен вид, с изключителната матова боя и блестящ черен покрив, акценти на Myron, двуцветни 17-инчови алуминиеви джанти и специални спортни интериори.

 

Семейството на S-Design се разширява с новото специално издание 500X S-Design няколко месеца след пускането на новия S-Design на 500L, за да завърши специалната гама, която вече разполага с 124 Spider, Tipo-5Doors и Tipo Station Wagon. Всеки модел е различна интерпретация на едни и същи черти на изключителност, смелост и индивидуалност, които могат да спечелят от пръв поглед. Докато 500X S-Design е идеалният автомобил за млади, динамични и спортни клиенти, 500L S-Design е идеалният отговор на мобилните нужди на модерните семейства, особено за младите хора, които искат да останат свързани.

Новият 500X SDesign – италианският кросоувър се обновява с нови технологични характеристики и външен вид

Базирано на нивата Cross and Urban, специалното издание 500X S-Design изследва необичайното стилистично измерение на модела, който беше напълно освежен миналия септември. Смел и спортен вид характеризира най-новото издание, което е изработено с грижа за детайлите и с фокус върху комфорта при шофиране, които са запазена марка на Фиат и които подсилват това богатството на марката и дават най-висока възможност тя да привлече клиенти от други автомобилни марки. 500X е и бестселър в своя сегмент в Италия и един от най-популярните в категорията в Европа.
За да избяга от ежедневния стрес и да възприеме града с пълна освободеност, специалното издание на 500 S-Design Cross има множество уникални характеристики, подбрани за подобряване на външния му стил. Например, той има черни покривни барове, обработени с Myron предни защитни кори, тонирани задни прозорци, 17-инчови алуминиеви джанти, странични отливки в бронзов цвят с логото “X”, в допълнение към корпусите на огледалата, решетката и дръжките на вратите и багажника, които също са с атрактивното покритие Myron.

Перфектният цвят за новия S-Design на 500X е матовата „ливрея“ в Alpi Green, като се предлага и в Gelato White, Cinema Black или Moda Grey. Alpi Green е цвят, който перфектно подхожда на личността на Cross, представя новите Full LED фарове, предлагани като стандартно оборудване, които предават последователно по-модерен външен вид на предната част чрез елементите на стила на Семейството 500. Освен това те осигуряват по-мощно осветление, подобряват безопасността и видимостта и пет пъти по-енергийно ефективни от традиционните халогенни светлини. Важно е, че те намаляват умората на очите в резултат на излъчваната дневна светлина и покриват по-широко поле на зрението. При скорост от 90 км / ч препятствията се забелязват до четири секунди – което съответства на 100 метра – по-скоро, отколкото при стандартните халогенни устройства.
Ексклузивната спортна интерпретация продължава със специалната атмосфера на S-Design с текстурираното матово черно пано на командното табло, украсено с атрактивна емблема “500” в меден цвят и множество отличителни елементи с обработката на Myron, като панела на системата UconnectTM. Интериорите са допълнени със специална тапицерия и седалките “Black Castiglio” и “Chevron”, черни анодизирани алуминиеви централни тунелни корнизи и панели за врати и вложки от екокожа.
Спортната характеристика се допълва от множество стандартни оборудвания, като LED DRL и задни светлини, волана Techno-leather, панел с инструменти с монохромен 3,5-инчов TFT и двоен USB порт, ръчен контрол на климата, круиз контрол, електрическа ръчна спирачка и 60/40 разделена задна седалка. В допълнение, предните фарове за мъгла и 7” Uconnect, които са готови за Apple CarPlay и са Android Auto-съвместими, са стандартни за Cross версията. Заслужава да се отбележи, че иновативните системи за подпомагане на шофирането отново са монтирани като стандартно оборудване, като например „Разпознаване на пътни знаци“, което разпознава пътните знаци, „Speed ​​Advisor“, което позволява на водача да настрои круиз контрол до установеното ограничение на скоростта, за да се избегне превишена скорост, и системата за автоматично предупреждение за неправомерно напускане на лентата, наречена “Lane Assist”.

И накрая, клиентите могат да изберат двигателя, който най-добре отговаря на техните нужди за 500X S-Design от изключително обширна гама, която включва три бензинови двигателя и три MultiJet турбодизела, съчетани с автоматични и ръчни трансмисии и с предно предаване или със задвижване на всички колела. По-подробно, новата FireFly Turbo фамилия двигатели, която беше въведена специално за този модел, се предлага в конфигурация трицилиндров, 1.0-литров, 120 к.с. конфигурация със шестстепенна механична трансмисия и предно задвижване, или с четири цилиндъра 1.3-литров, 150 к.с. конфигурация, съчетана с шестстепенна, автоматична трансмисия с двоен съединител DCT и задвижване на предните колела. Какъвто и да е изборът, и двете конфигурации осигуряват удоволствие от шофирането, забележителна икономия на гориво и по-тиха работа. Ефективни и иновативни, двата двигателя са още едно потвърждение за инженерното лидерство на Групата. Новият FireFly Turbo двигател е най-компактният и най-чистият източник на енергия, с който в момента са оборудвани автомобилите Fiat. Наличен е и 1,6-литровият E-torq бензинов двигател с мощност 110 к.с. Освен това, 500X S-Design може да се конфигурира и с двигател от гамата MultiJet с мощност от 95 к.с. с 1.3 литра работен обем и ръчна скоростна кутия, до 150 к.с. на 2.0-литровата версия съоръжен с деветстепенна автоматична скоростна кутия и задвижване на всички колела. В средата на гамата солидно стои 1.6-литровия MultiJet с мощност от 120 к.с., който се предлага с шестстепенна ръчна скоростна кутия или трансмисия с двоен съединител DCT и задвижване на предните колела.

 

Новият 500L SDesign – спортни емоции, оформени за млади семейства

Стартирана преди няколко месеца, специалното издание на 500L S-Design е нов начин да бъдете “Cool & Capable” / “Готини & Способни”, което го прави идеалното решение за модерните семейства, особено за младите, които искат да бъдат динамични и да останат свързани. По-подробно, на базата на нивото City Cross, 500L S-Design предлага каране от позиция на водача повдигната с 25 мм, спортен вид и, при поискване, ексклузивно матов бронзов корпус и гланцово черно покривно покритие. Специалното издание предлага специални настройки, които комбинират Cross личността и S-Design стила и се характеризират с множество вълнуващи детайли в Myron, като специфичната броня с предпазна плоча, атрактивната решетка, дръжките на вратите, страничните отливки и гривната на задните светлини. Стандартни са и двуцветните 17-инчови алуминиеви джанти и специфичните спортни интериори. Най-съвременната свързаност е предоставена от сензорния екран Uconnect 7″ HD LIVE, който осигурява цялостна интеграция на смартфони чрез внедряване на CarPlay Apple и функциите на CarTM на CarTM. Клиентите на Fiat 500L S-Design могат да избират от бензинов двигател Fire 95 к.с. 1.4 л. с шестстепенна механична скоростна кутия, турбо дизелов двигател MultiJet II 95 к.с. 1.3-литров с ръчна или Dualogic роботизирана трансмисия, или 1.6 MultiJet 120 к.с. в комбинация с ръчна трансмисия.

 

Финансовите решения на Банката FCA за 500X S-Design

Банката FCA, която е собственост на Fiat Chrysler Automobiles и Crédit Agricole Consumer Finance, подкрепя продажбите на автомобили Fiat, предоставяйки широка гама от финансови решения, за да предоставят на всички свои клиенти възможно най-добрия опит. Всеки, който желае да управлява 500X S-Design със стил и спортен характер, може да избере един от следните продукти:

• Заем с изплащане на вноски: традиционно финансиране, което позволява на купувача да плати за превозното средство за продължителен период от време;

• Лизинг и PCP (покупка на лични договори): Изключително гъвкави решения с ниски месечни плащания и възможност за избор, на датата на изтичане на договора, дали да се върне, запази или замени колата с нова;

• Личен лизинг: решение за водачи, които не желаят да притежават превозното средство, с произтичащите от това разходи и несигурност, включващи еднократно месечно плащане, включващо основните застрахователни, помощни и инфомобилни услуги.
Всички решения на FCA Bank са предназначени не само за физически лица, но и за фирми и независими професионалисти. В допълнение, Leasys, дъщерно дружество на FCA Bank, предоставя дългосрочни решения за коли под наем за напълно спокойно шофиране.
Освен това, Банката предоставя широк спектър от застрахователни продукти в комбинация с договора за финансиране, както за лична защита – например „Застраховка за кредитна защита“, която осигурява изплащането на част от кредита в случай на внезапни и непредвидими събития като работа загуба – и защита на автомобила.
Описаните решения за финансиране и застраховане са достъпни в повечето европейски страни, в които оперират компаниите от Банковата група FCA. Всички структури са изключително гъвкави, за да отговарят на всички местни изисквания.

Торино, 22 януари 2019 г.