ЕЛЕГАНТНО УДОБЕН.

Удоволствието от шофирането откри своето измерение. Интериор, проектиран и създаден така, че да предлага цялостно, технологично и преди всичко удобно пространство за всички.

ФИЛОСОФИЯТА TIPO.

Семпла елегантност. Всичко, което ти е необходимо за твоя живот, с дължина едва 4,37 метра. В автомобил с модерен, динамичен и практичен характер. С две думи – простo елегантност! Имаш комплексно серийно оборудване в стандарта. Допълни го с достатъчно място за теб и твоето семейство. Освен това, TIPO добавя най-висок комфорт на ниски цени. Резултатът е “Философията TIPO”.

ДИЗАЙНЪТ.

Ефективен и аеродинамичен. Ниска консумация на гориво и един от най-ниските коефициенти на съпротивление в своя клас.

 

ТОЛКОВА ПРОСТОРЕН.

Неограничено пространство за всички. Седан, който задоволява своите шофьор и пътници, с 520-литровия си обемен багажник.

 

БЕЗУПРЕЧНИ ДЕТАЙЛИ.

Индивидуален, практичен и съвременен стил. Силна персоналност, модерен и динамичен: от LED дневните светлини (DRL) до великолепната хоризонтална решетка с хромирани сегменти и изпънати линии от капака към покрива към задния спойлер, всяка част от TIPO се слива елегантно и хармонично в цялостната архитектура. За индивидуалност, която няма да остане незабелязана.

ПРОЕКТИРАН ЗА ТВОИТЕ НУЖДИ.

Във FIAT TIPO ще побереш целия багаж, благодарение на 520-те литра обем на багажника, които се предлагат в този 4.5-метров автомобил.

ПРОСТРАНСТВО.

FIAT TIPO е създаден, за да осигури на пътниците най-доброто от гледна точка на пространство и комфорт.

УДОБЕН ИНТЕРИОР.

Пълна достъпност на интелигентни решения за съхранение, автоматичен климатик, управление на волана и инфотейнмънт система.

ОБГРЪЩАЩИ СЕДАЛКИ.

Облицовката на вратите съвпада с тапицерията на седалките.

КОМФОРТ. И ОЩЕ КОМФОРТ.

С най-голямото вътрешно пространство в класа си, TIPO превръща всяко пътуване в релаксиращо, уникално и практично изживяване, съобразено с Вашите нужди при пътуване.

ЗАВЛАДЕЙ ПРОСТРАНСТВОТО.

В TIPO са разположени множество отделения за съхранение с общ обем до 12 литра. Така че можете да вземете каквото поискате с вас.