Приемам

 FCA Importers – Fiat

ЕЛЕГАНТНО УДОБЕН

Удоволствието от шофирането откри своето измерение. Интериор, проектиран и създаден така, че да предлага цялостно, технологично и преди всичко удобно пространство за всички.

Философията ТИПО

СЕМПЛА ЕЛЕГАНТНОСТ. Всичко, което ви е необходимо за вашия живот, с дължина едва 4.37 метра. В кола с модерен, динамичен и практичен характер. С две думи – Простo елегантност!

Имате комплексно серийно оборудване в стандарта. Допълнете ги с достатъчно място за вас и вашето семейство. Освен това, ТИПО добавя най-висок комфорт на ниски цени. Резултатът е “ТИПО Философия”.

Ефективен и аеродинамичен дизайн

Ниска консумация и един от най-ниските коефициенти на съпротивление в своя клас.

 

Толкова просторен

Неограничено пространство за всички. Седан, който задоволява всички, с 520-литровия си обемен багажник.

 

Безупречни детайли

Индивидуален, практичен и съвременен стил.

СИЛНА ПЕРСОНАЛНОСТ – Модерен, динамичен стил: от LED дневните светлини (DRL) до великолепната хоризонтална решетка с хромирани сегменти и изпънати линии от капака към покрива към задния спойлер, всяка част от TIPO се слива елегантно и хармонично в цялостната архитектура. За индивидуалност, която няма да остане незабелязана.

Проектиран за вашите нужди

Във Fiat Tipo ще поберете целия багаж, благодарение на 520-те литра обем на багажника, които се предлагат в този 4.5-метров автомобил.

Пространство

Fiat Tipo е създаден, за да осигури на пътниците най-доброто от гледна точка на пространство и комфорт.

Удобен интериор

Пълна достъпност на интелигентни решения за съхранение, автоматичен климатик, управление на волана и система за инфотейнмънт.

Обгръщащи седалки

Облицовката на вратите съвпада с тапицерията на седалките.

Комфорт, и още комфорт

С най-голямото вътрешно пространство в класа си, Tipo превръща всяко пътуване в релаксиращо, уникално и практично изживяване, съобразено с Вашите нужди при пътуване.

Завладей пространството

В Типо са разположени множество отделения за съхранение с общ обем до 12 литра. Така че можете да вземете каквото поискате с вас.