ИНТЕЛИГЕНТНА ЕНЕРГИЯ.

От двигател Бензин: 1.4 / 95 к.с., 1.4 T-Jet / 120 к.с. и 1.6 / 110 к.с. с автоматична скоростна кутия, до
Дизел: 1.3 / 95 к.с. и 1.6 / 120 к.с. MultiJet II, FIAT TIPO Hatchback ти предлага правилните решения, за да получиш най-доброто представяне, като разходът на гориво достига едва 3.7 л / 100 км.

ИНФОТЕЙНМЪНТ

Кой казва, че не трябва да разглезваш децата си? Разглезете ги с технологията Uconnect™. Нека слушат любимата си музика на Deezer или TuneIn или свържат смартфона си към таблетната система Uconnect™ 7″ HD LIVE с навигация, Bluetooth, DAB, USB и Aux-in. Няма нужда да ги прекъсваш, освен ако не искаш да чуеш новините или да се върнеш назад с TomTom 3D картографиране. Всички с едно докосване на екрана. Но само без спорове, моля.

ВИДЕО КАМЕРА.

За някои това е най-трудната част от ръководството. Представи си, ако си имал асистент на борда, който да ти помогне да паркираш перфектно всеки път? С TIPO, можеш да го направиш. Задна видеокамера, която може да бъде интегрирана в системата Uconnect.

БЕЗОПАСНОСТ

Всичко под контрол. Спокойствие и простота: с Adaptive Cruise Control, FIAT TIPO Station Wagon се намира на безопасно разстояние от автомобила отпред; и благодарение на Full Brake Control, който автоматично спира при аварийни ситуации, получаваш допълнителна защита за теб и твоето семейство.
Гамата Tipo е проектирана да осигури безопасност още в стандартните нива на оборудване: 6 въздушни възглавници, ABS и ESC, включително ASR / MSR и ХЕЧБЕКA, помощ при наклон, мониторинг на налягането в гумите и фарове за мъгла в завой.

ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД СПИРАЧКИТЕ.

Системата за пълен контрол на спирачките, стандартна за всички версии, открива препятствия, като напр. автомобилите пред теб, автоматично предупреждава за непосредствени рискове и спира, ако не реагирате навреме

АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ.

Функцията за круиз контрол, налична с пакет за безопасност, ти позволява да зададеш желаната скорост и след това да запазиш безопасното разстояние от колата пред теб. Освен това, с ограничителя на скоростта, може да зададеш максималната скорост, с която искаш да пътуваш, и TIPO ще я спазва докато те заведе до желаната дестинация.

НАВИГАЦИЯ.

Авангардната ни технология е в твоя помощ: можеш да използваш 3D TomTom картите, да активираш информацията за трафика TMC, или да изчислиш най-бързия маршрут до дестинацията, като използвате TomTom IQ Routes. За теб остава да се наслаждаваш на карането.