ДИЗАЙН И СТАЙЛИНГ.

Проектиран в Италия от Centro Stile FIAT, TIPO Station Wagon е съчетание от функционалност и красив дизайн, с динамичен, съвременен външен дизайн, просторен интериор и високо ниво на гъвкавост, благодарение на багажника с Magic Cargo и покривните релси, включени в стандартното оборудване. 4,57 метра чиста свобода.
Съвременен, елегантен и просторен. С цялото пространство, от което се нуждаеш за себе си, за твоя живот и твоето семейство. Багажното отделение с 550-литров обем може да бъде преконфигурирано с една ръка, благодарение на системата “Magic Cargo Space”.

ПРОСТОР ЗА ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО.

Практичен, лек и удобен за теб и пътниците с теб. Дори и за най-високите: тъй като в TIPO STATION WAGON могат удобно да се настанят до 5 души, които са на височина 1,85 метра, с водещо в класа пространство за краката. Имаш ли нужда от допълнително пространство? TIPO Station Wagon е създаден, за да осигури най-доброто удобство за водача и пътниците. Имаш удобно място за съхранение в 9 отделения. Най-качественото пътуване за всички.

ШОФЬОРСКАТА ПОЗИЦИЯ.

Перфектното шофиране съществува. Перфектното подравняване на кормилото, педалите и седалката създава наистина ергономична позиция на водача. И всичко е под контрол, само с едно докосване.

СЕДАЛКИ. ПЕТ КОМФОРТНИ СЕДАЛКИ, С ГЛЕДКА.

Безкомпромисен комфорт и дизайн: TIPO Station Wagon предлага пет удобни, поддържащи, ергономични седалки, изработени от плат или еко кожа. Да не говорим за водещото в класа пространство за краката. Така че ти и твоите най-близки и скъпи можете да гледате в пълен комфорт как светът минава край вас.

ДЕТАЙЛИТЕ. ЯРКА ИНДИВИДУАЛНОСТ

Модерен, динамичен стил: от светодиодните дневни свет лини (DRL) до великолепната хоризонтална решетка с хромирани сегменти и опънатите линии от капака към покрива до задния спойлер, всяка част от TIPO STATION WAGON се слива елегантно, практично и хармонично в цялостната архитектура. За да създаде личност, която няма да остане незабелязана.
Тапицерия от текстил или кожа? Със своя комфорт и поддръжка, както ергономичните седалки, те са едновременно артистични и функционални. Точно както искаш, така че да можеш да пътуваш в абсолютен комфорт.

БАГАЖНИКЪТ.

Целият ти живот може да се побере в него. Плюс този на децата. И на кучето. 550-литров, лесно достъпен, с ниско натоварване и без праг, с  тапицерия, плюс Magic Cargo Space преконфигуриема система за обем и Flip & Fold задни седалки за максимално пълно натоварване с дължина до 1,80 м.