ПРОСТРАНСТВО И КОМФОРТ

FIAT TIPO Hatchback е проектиран за максимален комфорт както на водача, така и на пътниците. С интериор, в който могат удобно да се настанят до пет възрастни с височина над 1 метър 85, той осигурява на всеки нужното лакътно пространство, благодарение отчасти и на богатството от отделения за съхранение, които предлагат общ обем от 12 литра. За най-качествен комфорт на пътя. За всички.

ИДЕАЛНАТА ШОФЬОРСКА ПОЗИЦИЯ СЪЩЕСТВУВА.

Перфектното центроване на волана, педалите и седалката създава наистина ергономична позиция за водача. И всичко е под контрол само с едно докосване.

ПЕТ КОМФОРТНИ СЕДАЛКИ, С ГЛЕДКА.

Безкомпромисен комфорт и дизайн: FIAT TIPO Hatchback предлага пет удобни, поддържащи, ергономични седалки в плат или кожа. Да не говорим за водещото в класа си пространство за краката. Наблюдавай в пълен комфорт как светът минава покрай теб.

ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЗА ОЩЕ ПО-МАЛКО.

Би платил допълнително, за да получиш повече от обикновен автомобил. Но сега това се промени. TIPO ще ти даде по-добър автомобил, без да се налага допълнително заплащане. Той предлага всичко, което искаш, и нищо, от което да не се нуждаеш.

БАГАЖНИКЪТ. 440 ЛИТРА.

TIPO Hatchback се издига над очакванията на своя клас с капацитет от 440 литра за багаж и обширна задна седалка с простор за краката. Сигурен ли си, че искаш да излизаш от него?

ПРОСТРАНСТВО ЗА ВСИЧКО.

Функционалността е приоритет на TIPOHatchback. Ето защо той има 5 врати и един от най-обемните багажници в своя клас. 440-те литра обем позволяват лесно натоварване, а седалките падащи в съотношение 60/40 гарантират максимална експлоатационна ефективност.

ТАПИЦЕРИЯТА.

Сега можеш да избираш между стандартна тапицерия, ярки или строги цветове с двойни шевове или еко кожа, и винаги получаваш изключително удобни седалки.

17-ЦОЛОВИ ДЖАНТИ.

17-цоловите лети джанти допълват чудесната външност на новия ти TIPO Hatchback.