PUNTO E АВТОМОБИЛЪТ, КОЙТО ХАРЕСВАМЕ

Харесваме го заради интериора, който съчетава в едно стил и комфорт, харесваме го заради характерните му, иновативни линии, харесваме го заради елегантния му спортен стил. Харесваме го, защото е Punto.

ПАКЕТ ПО ВАШ ВКУС

Punto ви предлага различни решения, така че оборудването, което се доставя с автомобила, да отговаря на вашите технологични и функционални нужди. Пакетите са създадени специално за вас и предоставят широки възможности за персонализация, така че можете да обогатите своя Punto с оборудването, което отговаря по-добре на вашите нужди. Избере пакета, който отговаря напълно на вашия вкус и предпочитания, с Fiat.

ПАКЕТ SPORT

Динамичен колкото вас! Новият пакет Sport ви предлага невероятен комплект стандартно оборудване в уникална формула: най-динамичната версия на гамата, тази, която изпъква сред останалите.

Придайте на своя Punto спортния стил, който обичате най-много: многото му детайли променят нещата. Стандартно оборудване: спортно окачване, странични прагове, спойлер, волан, лост за смяна на предавките и лост за ръчната спирачка, облицовани в кожа със сив шев, 16’’ алуминиеви джанти, обработени с диамант, с покритие от черен гланц, арматурно табло с покритие ‘Tarmac’, черни предни фарове и много други.

СПОРТНА ЕЛЕГАНТНОСТ

Както предницата, така и задната броня – отново в цвета на каросерията – има нов дизайн. Задните фарове за мъгла и фаровете за заден ход са все така позиционирани в долната част, но вече имат издължена форма и са интегрирани в околната повърхност. Стилизираната емблема Punto, с точката си в същия рубинено червен цвят като цвета на емблемата Fiat, изпъква в центъра на задницата.

ЗВЕЗДЕН АВТОМОБИЛ ЗА КОРИЦАТА НА ЛЪСКАВИ СПИСАНИЯ

Със своите 9 цветови варианта, Punto е готов да дефилира по асфалтовите модни подиуми и да бъде сниман от всеки ъгъл. Sicilia Orange, Passion Red, Riviera Blue…как ще облечете своя Punto?

ПЕРСОНАЛИЗИРАН КЛИМАТРОНИК

С двузоновия климатроник можете да регулирате температурата в купето според вашите нужди и тези на вашите пътници.

НАСТАНЕТЕ СЕ УДОБНО

Популярен или готин? Новите интериори на Punto са готови да ви посрещнат с функционалния комфорт на денима или да ви поглезят с висококачествения черен текстил Castiglio. В купето елегантност и функционалност се сливат в едно. Настанете се удобно в седалките с тапицерия от фини материали, които могат да задоволят всички ваши изисквания. Седалките на автомобилите с ниво на оборудване Easy се предлагат с тапицерия от деним с два различни варианта на вертикален шев, червен или сив. Нивото на оборудване Lounge включва седалки, обгръщащи тялото благодарение на структурата си и странични облегалки, с характерна графика на градски силуети на облегалката. Седалките на версията Sport са с тапицерия от специален технически текстил с високо ниво на персонализация. Перфектно съчетание на стил и технология, което винаги ви осигурява най-доброто.

ЖАБКА

УДОБНИ ПОКРИТИЯ