БЕЗПРОБЛЕМНО ШОФИРАНЕ, ПРОСТО ОТПУСНИ СЪЗНАНИЕТО СИ

Високотехнологичен, безопасен, италиански: Panda.

BLUE&ME™ TOMTOM LIVE 2.

С едно докосване с пръст или чрез гласово управление, благодарение на технологията Bluetooth® можете да изведеш на екрана на TomTom наличните функции, за да използваш мобилния си телефон напълно безопасно, да достигаш по-бързо избраната от теб дестинация или да слушаш любимата си музика.

КОНТРОЛНИ БУТОНИ НА ВОЛАНА.

БУТОН START&STOP.

МИНИМАЛЕН РАЗХОД НА ГОРИВО, МАКСИМАЛНО ЗАБАВЛЕНИЕ.

Start&Stop: в опашка от превозни средства, двигателят се изключва и се рестартира при необходимост. Индикаторът GSI показва кога да смениш предавката. Намали разхода на гориво и притесненията си.

PANDA САУНДТРАК.

С Hi-Fi радио системата с 6 високоговорителя пътуването в Panda ще има страхотно озвучаване. Чуй страстта си към пътуването.

ЗАЩИТЕН ОБЛАК.

Наслади се на пътуването в пълна безопасност. Panda включва като стандартно оборудване система Isofix за закрепване на детски седалки за пълно обезопасяване на малките деца. 4 въздушни възглавници – 2 отпред (за водача и пътника до него) и 2 странични. Всичко това ще ти осигури цялата безопасност, от която се нуждаеш.

IRON PANDA.

За да увеличи безопасността на твоето пътуване, каросерията на Panda е изработена от високоякостна стомана с контролирани зони на деформация в случай на челен удар. Това прави Panda сигурен, здрав автомобил, който ти дава цялата сигурност, която търсиш.

ЗАЩИТА ОТ КАМШИЧЕН УДАР.

Panda е помислил наистина за всичко. Множеството функции, гарантиращи безопасност, включват и подглавници със защита от камшичен удар, за да се избегнат сериозни наранявания при удар отзад.