ДИЗАЙН ОТКРОВЕНО УДОБЕН, ИСТИНСКИ СТИЛЕН

Panda е неподражаем, тъй като винаги е бил автомобил, при който съдържанието определя формата. Това го прави уникален: външният вид отразява същинския дух на автомобила.

ФОРМА НА ЗАОБЛЕН КВАДРАТ.

Твърдостта на квадрат и мекотата на кръг: с две думи “заоблен квадрат”. Panda. Привлекателна и игрива форма, дизайн, който съчетава стил и функционалност, ефективност и сигурност.

 

PANDA.

АРМАТУРНО ТАБЛО С ЦВЕТНА РАМКА.

ДЕТАЙЛИ.

PANDA ВИЖДА НАДАЛЕЧ.

Погледът ти се плъзга от усмихнатата предница към задницата с високо разположени светлинни клъстери през страничните панели със заоблено трето стъкло, което създава впечатление за непрекъсната стъклена повърхност за увеличена видимост и безопасност.

ОТПУСНЕИ СЕ, PANDA Е ТУК.

Изпъни се, настани се удобно и завърти ключа. Остави Panda да поеме контрола. Голям джоб за съхранение на вещи, място за съхранение на моливи/монети, място за съхранение на кърпички и въобще каквото пожелаеш.

ПРОСТРАНСТВО И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО.

Panda е просторен и може да бъде още по-просторен. Милиони спомени, покупките, плановете, децата, мечтите, спортната екипировка, приятелите.
 Ти питаш. Panda ще ти каже как.

PANDA ШЕЗЛОНГ.

Сгъни предната седалка, изпъни краката си и се отпусни. Пространството в купето на Panda е изключително модулно, така че можеш да се настаниш удобно и да натовариш всичко, което желаеш. Делима задна седалка 60/40, пасажерска седалка, която се сгъва и става на масичка и висока централна конзола с отделения за вещи.