ТРУДНИ ПЪТИЩА, ГАРАНТИРАН КОМФОРТ.

Посрещни всяка пречка по пътя с 4×4 и гарантиран комфорт.

Комфорт

С Panda 4×4 може да пътуваш комфортно и да преодоляваш всяко препятствие по пътя. С бензинов или дизелов двигател по избор, плюс задвижване на четирите колела, електронен блокиращ диференциал (ELD) и електронна програма за стабилност (ESP) можете да преодоляваш най-трудните терени и същевременно да се наслаждаваш на максимален комфорт в купето.

ИЗКАЧВАНЕ.

Panda 4×4 е единственият градски автомобил, който предлага задвижване на четирите колела. Истински многофункционален автомобил, той преодолява с еднаква лекота най-трудните планински пътеки и натоварения градски трафик. Каква е тайната му? Система за задвижване на четирите колела с “въртящ момент при необходимост”, която използва два диференциала, плюс куплунг с електронно управление, който разпределя сцеплението равномерно и пропорционално между двете оси. Panda 4×4 осигурява истинска офроуд проходимост и благодарение на действието на системата Електронен блокиращ диференциал може да преодолее и най-трудния терен с лекота. Единственият предел е усещането ти за приключение.

ELD.

С едно докосване на бутон.

Когато играта загрубее, Panda 4×4 влиза в играта

При движение върху настилки със слабо сцепление или при екстремни условия, системата ELD може да се активира удобно от седалката на водача. Само с едно натискане на бутон можеш да блокираш предната и задната ос, за да оптимизираш сцеплението на автомобила дори при най-тежките пътни условия. Трудни пътища? Няма такова нещо с Panda 4×4.

МАКСИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ, В СТАНДАРТ.

Каквито и трудности да крие пътят пред теб, можеш да си спокоен, че Panda 4×4 ще ти осигури максимални стандарти за безопасност. Програмата за електронна стабилност (ESP) ти позволява да пътуваш в пълно спокойствие и с максимална стабилност, независимо от условията. Имаш на разположение и системата ABS с усъвършенствани характеристики, която ти гарантира пълен контрол над автомобила дори при рязко спиране. И в допълнение към всичко това: въздушни възглавници за водача и пътника до него и въздушни възглавници тип “завеса” се предлагат като стандартно оборудване. Panda 4×4 ти дава цялата безопасност, от която се нуждаеш, и много повече.