ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ЗАПОЧВА ТУК.

Закъдето и да пътуваш, какъвто и да е маршрутът, Panda 4×4 е готов да посрещне всяко предизвикателството. Трудните терени и офроуд пътеки не са извинение; това е автомобил, притежаващ таланта да превърне всяко малко препятствие във възможност за истинско забавление.

МНОГО ГРАДСКИ. МНОГО ОФРОУД.

Кой казва, че един автомобил 4x4 не може да бъде едновременно практичен и забавен?

Panda 4×4 има компактни размери и приключенски дух. Което означава, че получаваш цялата пъргавина, от която се нуждаеш в града – и всички офроуд възможности, от които се нуждаеш за бягството си в провинцията. Посрещни родения изследовател със слабост към града.

ГОТОВИ, СТАРТ, ИЗСЛЕДВАЙ.

Броня с дизайн “4×4” със защитни кори от сатиниран алуминий в съчетание с формовани прагове с релефно лого 4×4. Повдигнато окачване, 15″ матирани алуминиеви джанти, гуми Mud + Snow и надлъжни покривни рейки.

НАСЛАДИ СЕ НА ПРЕКРАСНИ ПЕЙЗАЖИ.

Настани се удобно. Има място за всичко и всеки в новия Panda 4×4.

Тапицерията

Тапицерията на интериора от еко кожа и текстил подчертава екологичната му страна, а благодарение на характеристики като отделението за съхранение на вещи на арматурното табло и възможността за различни конфигурации на седалките, разполагаш с функционално и просторно купе. Panda 4×4 е идеалният ти спътник за всяко приключение сред природата.

ТРУДНИ ПЪТИЩА, ГАРАНТИРАН КОМФОРТ.

С Panda 4×4 може да пътуваш комфортно и да преодоляваш всяко препятствие по пътя.

Двигатели

С бензинов или дизелов двигател по избор, плюс задвижване на четирите колела, електронен блокиращ диференциал (ELD) и електронна програма за стабилност (ESP) можеш да преодолявате най-трудните терени и същевременно да се наслаждаваш на максимален комфорт в купето.