Технологии и Безопасност.

В сутрешните пик-часове, или сред градските светлини в събота вечер. В центъра или в предградията. Наслаждавайте се на изобилието от технологии за шофиране от следващо поколение.

РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ.

С предната си камера, 500X може да разпознае главните пътни знаци и да извади съответните икони на панела на арматурното табло. Освен това той ще те предупреди, ако караш прекалено бързо, при положение че бъдат установени ограничения на скоростта.

АСИСТЕНТ ЗА СКОРОСТТА.

Регулиране на скоростта с едно кликване? Днес можеш. Асистентът за скорост, заедно със системата за разпознаване на пътни знаци установяват текущото ограничение на скоростта и ти позволяват бързо и безопасно да регулираш скоростта на движение.

АСИСТЕНТ ЗА ЛЕНТАТА

Тази интелигентна система те предупреждава в случай на неволно излизане от твоята лента (когато не е подаден мигач). Асистентът при напускане на лента ще те алармира директно върху контролния панел, а също така и ще усили съпротивлението на кормилото.

6 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ.

Най-доброто по отношение на пасивната безопасност. 500X Cross и 500X City Cross разполагат с шест въздушни възглавници, така че на борда винаги си на сигурно място.

ПРЕДНИ И ЗАДНИ СЕНЗОРИ ЗА ПАРКИРАНЕ

С предните си и задни сензори за паркиране, 500X Urban ти помага и в най-трудните маневри, като те известява чрез звуци дали не си прекалено близо до други автомобили или препятствия.

СВЪРЗАНОСТ

Какво крие бъдещето? Свободата да отидеш където поискаш, оставайки свързан с всичко, което обичаш. С новия 500X бъдещето е сега.

Uconnect™ 7” HD LIVE DAB

Кой е най-добрият ти съюзник в карането? Твоят 500X. С Uconnect™ 7” HD LIVE като стандартно оборудване, отговарянето на обаждания, размяната на съобщения, избирането на плейлисти и настройването на най-добрия маршрут е само на един клик разстояние.

Mopar® Map Care

Светът непрестанно се променя. Но ти можеш винаги да си в час. С Mopar® Map Care можеш автоматично да актуализираш картите на своя навигатор.

Услугата е безплатна за ограничен период от време.