ДИЗАЙНЪТ

Нови Full LED фарове, DRL и LED стопове. Освежени интериори и екстериори. Направи с 500X Urban обиколка на града, със стил.

LED ФАРОВЕ.

Всичко – в друга светлина. Виж града, както никога досега с иновативните Full LED фарове осигуряващи 20% повече светлина. И още, те пестят до 66% енергия в сравнение с обикновените халогенни фарове, а и издържат много по-дълго.

СТОПОВЕТЕ... LED.

С намигване към стила. Новите LED задни стоп клъстери на 500X, с основа, в съответствие с основния цвят на купето, са намигване към уникалния стил на семейството 500. Те са също така оборудвани с LED, за да гарантират, че ще ви забележат и разпознаят – където и да отидете.

БРОНИТЕ.

Смел и утвърждаващ. Обиколи града и се похвали с новия си дизайн. С преоформените си брони, новият 500X Urban придобива дори още повече индивидуалност, а със своето утвърждаващо излъчване налага още по-ярко присъствие на пътя.

ИНТЕРИОРИТЕ.

Погледни под обвивката. Отвън е красив, а отвътре е комфортен. Изборът на най-добрият профил на 500X Urban не е лесен. Освежени интериори с техно кожени орнаменти на седалките, табла с цветове в съответствие с цветовете на купето, и уникалното лого 500 – като автограф на художник под неговия шедьовър. Всички материали и комбинации са създадени така, че да осигурят най-добрия стил.

ВОЛАНЪТ.

Разположи се комфортно. В новия 500X Urban, всеки детайл е създаден за да гарантира най-добрите удобства и максимален комфорт, като например новият ергономичен волан с интегрирани аудио команди.

КОМАНДНОТО ТАБЛО С УРЕДИТЕ.

Перфектната четивност. Постигни разбирателство и опознай новия 500X Urban с един поглед. С новото си командно табло, преработено за постигане на подобрена четивност, ти можеш ясно да възприемаш всичката ключова информация, от която се нуждаеш докато шофираш.