ДИЗАЙНЪТ

За да получиш максимума от всяко приключение ти се нуждаещ от дързост и индивидуалност, а
обновеният 500X Cross има всичко това и много повече.

FULL LED ФАРОВЕ.

Освети приключението си. Пълните светодиодни фарове на 500X Cross ще осветяват перфектно пътя пред теб. LED от ново поколение гарантира до 20% повече светлина и 66% икономия на енергия сравнено с нормалните халогенни фарове.

LED СТОПОВЕ.

Вземи своя стил, където и да отидеш. Новият 500X Cross има LED задни светлини, които са запазена марка от следващо поколение на семейството на 500, така че винаги ще бъдеш разпознаван и незабравен, където и да си избрал да отидеш.

БРОНИТЕ.

Проучвай без ограничения. С преработените си защитни кори, 500X Cross е също така готов да приеме и най-трудните предизвикателства.

УЮТ.

Винаги в твоето идеално местообитание. Където и да отидеш, пътуваш в комфорт и стил. Седалки с детайли от техно кожа, таблото за управление в съответния цвят на корпуса и логото на 500 на облегалките за глава. Всеки детайл в 500X Cross е проектиран така, че да е наистина уникален и емблематичен.

ВОЛАНЪТ.

Удобство и комфорт на всички терени. Нови пътища, нови маршрути, една цел: да превърнеш всичките си пътувания в приятно комфортно изживяване. Открий волана на новия 500X Cross – дори още по-ергономичен и с интегрирани контролни функции.

КОМАНДНОТО ТАБЛО С УРЕДИ.

Твоят дневник. Препускането към нови приключения е още по-лесно и дружеско за ползване. Ще получавате цялата важна информация по маршрута си в реално време директно върху удобния за потребителя инструментален панел с 3.5-инчов TFT дисплей.