СЪЗДАДЕН ЗА ГРАДСКИ УСЛОВИЯ.

Благодарение на своите 320км. обхват с едно зареждане вие можете да извършите всяка своята ежедневна активност: да отидете на работа, на фитнес и да се приберете у дома след това.

500 BEV range

РЕЖИМ ШЕРПА.

Ще имате възможност да използвате режим „Шерпа“: умна система за шофиране, която поема контрол върху автомобила, като по този начин пести енергия и може да изчисли как да оптимизира функциите в автомобила като например: зареждане на телефон, климатик, ограничител на скоростта за да успеете да достигнете желаната дестинация.

500 BEV sherpa mode

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ.

Новия 500 «la Prima» може да бъде бързо зареден до 85kw, като по този начин може да измине до 50км. само за 5 минутно зареждане или да достигне 80% заряд на батерията само за 35 минути. Като стандартна част от оборудването ще получите mode 3 кабел, който позволява зареждане на автомобила във всяка публична станция в градовете.

ПЪЛЕН НАБОР ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ.

Ще бъде включена ексклузивна 500 зарядна станция с кабел Mode 3, за да създадете собствена зарядна станция у дома. Всичко е зададено с технологията “Plug & Play”, която не изисква инсталация и Bluetooth връзка, за да проверите състоянието на батерията. Като допълнение е със система за стабилизиране на използвана енергия за предотвратяване на свръхконсумация в домакинството. Не се притеснявайте, ако не сте у дома: ще можете да зареждате новия 500 «la Prima» на стандартни и бързи обществени станции и паркоместа.