ВДЪХНОВЯВАЩА ПРОМЯНА ОЩЕ ОТ 1957 ГОДИНА.

Първото поколение даде на хората мобилност и свобода. Второто превръща градските коли в нещо готино. Третото ще се ангажира с по-висша цел.

ЕСТЕСТВЕНА ПАЛИТРА ОТ ЦВЕТОВЕ.

Красотата се слива с фукционалността в 500 <la prima>. Трите нови цвята са вдъхновени от нюансите, които откриваме в природата: OCEAN GREEN – CELESTIAL BLUE – MINERAL GREY.

ЕКСТЕРИОР.

Новите предстоящи 500 «la Prima» ще останат верни на миналото си: основните линии ще бъдат изработени внимателно и умело ще запазят всички емблематични знаци.

НАСЛЕДСТВОТО НА ЕДНА ИКОНА.

Dolce vita се чувства на открито в първия електрически автомобил – Кабрио с 4 места и чисто новата монограма Fiat, като почит към 120-годишната история на марката.

ДА БЪДЕТЕ СРЕД ПЪРВИТЕ.

Първите 500 единици от предстоящия 500 «la Prima» ще имат специална емблемас различна персонализация, базирана на вашата страна, така че да се чувствате у дома, докато откривате новия си електрически автомобил. Всички следващи 500 «ла прима» няма да имат тази отличителна черта.

500 exterior BEV

ОТ МИНАЛОТО КЪМ БЪДЕЩЕТО.

LED странични стрелки са вдъхновени от основния стил на Fiat 500 от 1957 година. Детайл от наследството, със същия дух, който ни вдъхнови вчера и води към утрешния ден.

500 BEV LED

ИНТЕРИОР.

Всеки детайл ще бъде проектиран да използва по-голяма просторност с естествени и необработени материали.

УСЕТЕТЕ НОВ ПРОСТОР.

По-широк, по-дълъг, по-удобен.
Ще имате повече пространство от всякога. Новият 500 «la Prima» ще има обновен отделения за съхранение, с държач на смартфон и държач за прибиране на чашите, за да държи всичко под ръка и да шофирате с по-малко напрежение.

500 BEV interior

ПОКРИТИЕТО НА БЪДЕЩЕТО.

Без кожено покритие, основният панел бележи промяна в дизайна на интериора на автомобила към по-устойчиво бъдеще.

500 BEV interior fabric

ЕМБЛЕМАТИЧЕН ДИЗАЙН.

Специалното лого с класическия знак на 500 обогатява страхотно изглеждащия волан, за да припомни основния стил с две колони 1957 година.

500 BEV interior