СВЪРЗАНОСТ.

Чисто новата информационна и развлекателна система Cinerama на новия модел Fiat 500 «la Prima», със стилен 10.25″ дисплей винаги ще бъде широк и четлив. Изключително бързото сдвояване Bluetooth ще свърже всички смартфони в колата за по-малко от 5 секунди след отварянето на вратата. Също така интерфейс с напълно адаптивно оформление на дисплея, ще ви позволи да използвате системата си лесно и бързо. Новият модел 500 «la Prima» ще включва и безжично зарядно устройство за мобилни устройства, за да можете да ги ползвате винаги.

ВАШИЯТ 500 «la Prima» В СМАРТФОН.

Новият 500 «ла Прима» ще вгради пълен и най-съвременния набор от функции за свързаност, както в автомобила, така и извън него, включително чисто ново мобилно приложение.
С приложението “Fiat all-in” ще можете да управлявате ключови функции на новия 500 «la Prima» по всяко време и навсякъде.

MY REMOTE.

С приложението My Remote ще можете да намерите местоположението на новия модел 500 «la Prima» директно от вашия смартфон. Но това не е всичко. С помощта на мобилно приложение, вие също ще можете да заключите и отключите вратата, както и да проверите нивото на зареждане на батерията и активиране на климатика в определен час.

500 BEV app

MY NAVIGATION.

Достигането до вашата дестинация никога не е било толкова лесно. С Моята навигация можете да споделите информация за дестинацията от приложението “Fiat all-in” към вашия автомобил с едно докосване. Инфотейнмънт дисплея ще покаже веднага вашата дестинация, с трафик на живо, актуализации на времето, уведомления за камери следящи скоростта и станции на зареждане. Вашите карти ще бъдат винаги актуализирани.

500 BEV navigation

MY ASSISTANT.

Асистентът ще те пази в безопасност, където и да отидеш. Новият 500 «la Prima» ще бъде в състояние да направи спешни повиквания чрез бутона на светлина на тавана*, да се свържете със специален помощник или да поиска пътна помощ, директно от сензорния екран на автомобила или чрез All-in приложението Fiat.
* Спешното повикване не е на разположение от сензорния екран на автомобила или чрез fiat all-in приложението.

500 BEV assistant

MY CAR.

Чудите се какво се случва под капака? Не се притеснявайте, с “My Car” можете да получите информация в реално време за състоянието на вашия автомобил. Налягане на гумите, километража, актуализации за поддръжка: просто отворете приложението “Fiat all-in” или проверете директно на борда от радио дисплея. Новият 500 «la Prima» няма да има какво да крие.

500 BEV my car

MY THEFT ASSISTANCE.

Едно око винаги наблюдава новия модел 500 «la Prima». В случай, че има проблем с колата, веднага ще получите известие чрез приложението Fiat all-in. В случай на кражба, ще бъдете свързан с оператора и колата ви ще бъде проследена, за да се помогне на полицията да го намери.

500 BEV anti theft

MY WI-FI

С “MY WI-FI” ще имате усещането, че винаги сте си у дома. С тази функция, 500 «la Prima» ще се превърне в точка за WI-FI връзка до 8 устройства: вие и пътниците ще имате пробен период за навигация, стрийминг на музика, работа в пълен комфорт и да ползвате вашата система за гласово управление.

500 BEV WIFI