500 BEV, кликнете тук за повече информация

ЗОРАТА НА НОВА ЕПОХА.

“Време е 500 да изпозлва своята популярност, за да стане част от решението.

За да се отдаде на висша цел.”

 

-Оливие Франсоа – Глобален бранд мениджър Fiat

СЪЗДАДЕН ЗА СЛЕДВАЩОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ

Новият 500 «la Prima» ще бъде изграден на изцяло нова платформа, предназначена за цялото следващо десетилетие. Той ще осигури възможност за конкурентно разнообразия и още по-изненадваща автономия на градския цикъл сравнение с останалите 500 досега. Режимът за бързо зареждане и марковата Wallbox за лесно зареждане в домашни условия ще бъдат част от стандартното оборудване.

СЪЗДАДЕН ЗА СЛЕДВАЩОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ.

Новият 500 «la Prima» ще бъде изграден на изцяло нова платформа, предназначена за цялото следващо десетилетие. Той ще осигури възможност за конкурентен обхват и още по-изненадваща автономия на градския цикъл в сравнение с останалите модели Fiat 500 досега. Режимът за бързо зареждане и марковата Wallbox за лесно зареждане в домашни условия ще бъдат част от стандартното оборудване.

016-1920x660

ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ ОТ ДРУГО НИВО

Новия 500 «la Prima» ще бъде първият градски автомобил, който ще разполага с автономно шофиране ниво 2. Ще може автоматично да ускорява, спира, да ви държи в конкретна пътна лента, да разчита пътни знаци и да предлага достигане на съобразена скорост. Ще следи за пешеходци и велосипедисти, благодарение на 360° поглед.

07-1920x660

ПРОМЕНЕТЕ СВЕТА, ЧРЕЗ КРАСОТА.

Новият предстоящ 500 «la Prima» ще бъде по-широк, по-дълъг и колелата му ще бъдат по-издадени. С изчистен дизайн, по-малко бутони и основни интериорни линии. Това ще бъде най-красивия 500 досега.