500 BEV, кликнете тук за повече информация

ЗОРАТА НА НОВА ЕПОХА.

“Време е 500 да използва своята популярност, за да стане част от решението. За да се отдаде на висша цел.” Оливие Франсоа – Глобален бранд мениджър Fiat

СЪЗДАДЕН ЗА СЛЕДВАЩОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ.

Новият 500 «la Prima» ще бъде изграден на изцяло нова платформа, предназначена за цялото следващо десетилетие. Той ще осигури възможност за конкурентно разнообразия и още по-изненадваща автономия на градския цикъл сравнение с останалите 500 досега. Режимът за бързо зареждане и марковата Wallbox за лесно зареждане в домашни условия ще бъдат част от стандартното оборудване.

ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ ОТ ДРУГО НИВО.

Новият 500 «la Prima» ще бъде първият градски автомобил, който ще разполага с автономно шофиране ниво 2. Ще може автоматично да ускорява, спира, да ви държи в конкретна пътна лента, да разчита пътни знаци и да предлага достигане на съобразена скорост. Ще следи за пешеходци и велосипедисти, благодарение на 360° поглед.

ПРОМЕНЕТЕ СВЕТА, ЧРЕЗ КРАСОТА.

Новият предстоящ 500 «la Prima» ще бъде по-широк, по-дълъг и колелата му ще бъдат по-издадени. С изчистен дизайн, по-малко бутони и основни интериорни линии. Това ще бъде най-красивия 500 досега.

ПЛАТФОРМА, ОТГОВАРЯЩА НА БЪДЕЩЕТО.

Чисто новата система с 10“ дисплей ще се превърне в естествено продължение на вашия смартфон, благодарение на ултра бързата Bluetooth връзка, поставка за без-кабелно зареждане и безжична Apple Car Play интеграция.