Приемам

NEW 500

 FCA Importers – Fiat

NEW 500

ЛЕГЕНДИТЕ СЪЩО РАСТАТ.

И се променят. Като 500, ненадминатия емблематичен модел, който днес добавя дързост и изкусителност към своята модерна и популярна страна.

BLOCK 2 full width image

КРАСИВО НАХАЛЕН

Усмихнатото лице на модел 500 става още по-дяволито. Предницата намига още повече благодарение на новите отлети форми, ценените “мустаци” и предната броня, която обгражда триизмерната радиаторна решетка. По-атрактивен, по-позитивен, още повече 500. Новите поли-елипсовидни предни фарове сякаш комуникират и намигат на тъмнината. А новите дневни светлини с LED технология са вдъхновени от нулата на логото 500 и в тъмнината се превръщат в негов светлинен подпис, който го прави моментално разпознаваем.

ИСТИНСКА КЛАСА. И СТИЛ

Разпознаваемият профил на 500 не се променя, но добавя характер благодарение на двата вида нови ценни алуминиеви джанти, 15″ версия в сребристо сиво и 16″ версия в черен мат, обработена с диамант.
Новият дизайн на 500 е подчертан от два нови цвята на каросерията: пастелният Corallo Red, много популярен и слънчев, и Burgundy Aida с метално покритие, много изискан и елегантен.

ХАРАКТЕРЪТ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ...

Като новата хромирана лента, която повдига предната броня и приютява фаровете за мъгла и светлините за заден ход. Или като новите задни оптични клъстери, които интегрират стоп светлините, задните светлини и мигачите, обгръщащи каросерията. Необичайно и смело решение, което подчертава възможностите на модела 500 да се обновява непрестанно без да губи непреходния си дух.

500 COLLECTION

Никой не е бил по-модерен от този автомобил. Днес 500 представя своята нова колекция одежди: 6 графични модела, които придават на неговите нови линии елегантност, въображение, жизнерадост и хумор. Нищо не е оставено на случайността: всяко графично решение може да бъде комбинирано със специфични цветове на каросерията и се предлага в повече от един вид – MINI (страните) или MIDI (облича автомобила от средната линия нагоре и включва покрива, предния капак, страничните огледала, средната линия, багажното отделение и колоните на вратите).

ИНДИВИДУАЛНОСТ И КРАСОТА. ПЕРФЕКТНАТА КОМБИНАЦИЯ.

Дръзкият стил на екстериора обгръща напълно обновени интериори, по-привлекателни, елегантни и изискани. 500 е готов отново да изненадва.

05_interni

СЪВЪРШЕНСТВОТО НЕ Е АКСЕСОАР

Дизайнът на арматурното табло е напълно преосмислен, за да обхваща хармонично новите бордови технологии. Хромираните елементи и по-заобления дизайн на контролните бутони са много впечатляващи.
Но новият 500С е не само красив – той е функционален и сега притежава нова, удобна жабка в арматурното табло, както и нов централен тунел с USB/Aux портове и много по-голяма поставка с държачи за чаши.

ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ

Новият волан с много специален дизайн е украсен с хромирани елементи.
Иновативният 7″ TFT цифров дисплей ви позволява да държите под контрол цялата информация, необходима при шофиране, като данните от скоростомера, оборотомера, температурата, индикатора за смяна на предавките, който подсказва кога трябва да смените предавката, и бордовия компютър, който ви позволява да зададете пътуването на автомобила в зависимост от разстоянието, което трябва да се пропътува, разхода на гориво, пробега и др.

ВДЪХНОВЕН ОТ ВИСШАТА МОДА

Стил, стил, стил и още повече стил. Новите материали и текстили, избрани за интериорите на новия 500, идват директно от най-модните подиуми. Ето жизненото шотландско каре Glen с различни цветови десени и новата ценна кожа в цвят бургундско червено със сини вложки – винтидж щрих, който отдава дължимото на цветовете от 60-те години.

ВСЯКО ПЪТУВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ...

За да гарантират целия комфорт, който бихте могли да желаете, тук са новите седалки, направени от още по-ергономични материали и проектирани да улеснят достъпа на пътниците до задните места.