ЕКСПРЕСИВЕН

Смел дух и богато сърце. Това е идеалното съчетание за всеки, който търси силния и отличителен облик наистински кросоувър: предна броня с офроуд излъчване и защитни прегради, специално създадени джанти, детайли на екстериора с покритие от сатиниран хром и рейки на покрива. А за да изрази напълно своя характер, Fiat 500X се предлага в 12 различни цвята: 4 пастелни нюанса, 5 металически покрития, 1 матов цвят – Magnetic Bronze – и 2 трислойни – Amore Red и Amalfi Yellow – за максимална персонализация.

OFF-ROAD.

Силата на красотата: емблематичният дизайн прераства в борбено”офроуд” излъчване.

ДЕТАЙЛИ ОТ САТИНИРАН ХРОМ.

Дръжките на вратите и формованите детайли на екстериора подчертават солидния офроуд характер на Fiat 500X Cross.

ПОКРИВНИ РЕЙКИ.

Със специално покритие.

ХРОМИРАН АУСПУХ.

ДЖАНТИ.

Гамата алуминиеви джанти, която се предлага за модела 500X Off-Road Look, е голяма. От 17″ алуминиеви джанти, обработени с диамант, в матово сиво през 18″ двуцветни алуминиеви джанти, обработени с диамант, в матово сиво чак до 18″ алуминиеви джанти с матово покритие, обработени с диамант.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ

Спортен автомобил от класа, 500X Off-Road Look знае как да се погрижи за всички пътници на борда. Неговото купе се отличава с по-техническо пространство: текстурираните вложки на арматурното табло напомнят на топене на чугун заради матовия, триизмерен ефект, а горната част на трансмисионния тунел и формованите панели на вратите са с покритие от полиран алуминий. Интериорите са просторни и ще посрещнат приятелите ви, както и всичките ви любими предмети и багаж. Ексклузивното амбиентно осветление създава уникална атмосфера, която прави усещането в купето още по-приятно.

ИНТЕРИОРЪТ.

500X Off-Road Look се отличава с по-техническо купе.

ВОЛАН И АРМАТУРНО ТАБЛО.

Формованият спортен волан предлага отличен захват и идеално позициониране на ръцете. Инструменталният панел с 3 кръгли елемента напомня на историческия модел 500. Най-впечатляващ е 3,5” TFT дисплей, който осигурява на водача цялата необходима информация по лесен и непосредствен начин и също така предлага много възможности за персонализация.

ЦЕНТРАЛЕН ТРАНСМИСИОНЕН ТУНЕЛ.

Тунелът с елегантното си покритие и полиран алуминий приютява селектора за режим на шофиране MoodSelector™ и бутоните за управление на електрическата ръчна спирачка, която заменя традиционната “ръчна спирачка”: с лесно управление, той освобождава пространство между седалките.

ОТДЕЛЕНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ.

Fiat 500X гарантира също оптимална функционалност, благодарение на различните отделения за съхранение на вещи в купето като четирите просторни джобове на вратите, голямата затваряща се жабка в долната част на арматурното табло и пространството в цветната лента пред пътника на предната седалка, както и двата стъклени държачи за чаши на централния трансмисионен тунел.

БАГАЖНИК.

Просторен и многофункционален – с вместимост от 350 до 1 000 литра при сгънати задни седалки – той може да бъде оборудван с подвижен леген с две лица и възможност за регулиране на височината. Максимален капацитет за теглене на ремарке със спирачки до 1 200 кг.