ЕКСТРОВЕРТЕН

500X означава пътуване с изключителна лекота, с технологии, които правят шофирането още по-забавно, и живота в купето още по-прост.

СЕЛЕКТОР ЗА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ.

С помощта на този селектор, разположен в централния трансмисионен тунел, водачът може да избира между трите “стилове” на шофиране – Auto, Sport, All-Weather – които оптимизират динамиката на управление чрез адаптиране на поведението на автомобила.

ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА

Вътре в автомобила разполагаш с пера за смяна на предавките, хендсфри Bluetooth® и Bluetooth аудио стрийминг с функция eco:Drive™, както и информационно-развлекателната система Uconnect™.

Със системата Uconnect™, чрез нейния 5″ или 6,5″ сензорен екран, можеш да управляваш всички мултимедийни устройства, налични в автомобила: аналогово и цифрово радио (DAB) и основните спомагателни устройства (медиаплейър, iPod, iPhone, смартфон), свързани през USB порт и Aux жак.
Устройството Uconnect Radio Nav 5’’ предлага TomTom 2.5D навигация, а 6,5″ Uconnect Radio Nav включва сателитна навигация с 3D карти, прогресивни навигационни указания и ‘One Shot Voice Destination Entry’ за въвеждане на адреси чрез гласови команди.

Система Uconnect™ LIVE позволява също на клиентите – чрез интеграция с техните смартфони – да използват много приложения на бордовата система и така да бъдат винаги в контакт с приятелите си в Twitter; да слушат 35 милиона песни в Deezer и над 100 хиляди радиостанции с Tune-In; да получават последни новини в реално време от Reuters и съобщения за трафика, радарите за скоростта и прогноза за времето благодарение на услугите TomTom LIVE.

И това не е всичко: можеш да подобриш своя стил на шофиране с eco:Drive™, да пестиш гориво по този начин и да проверяваш CO2 емисиите на своя автомобил в реално време.

И можеш да държиш връзка с автомобила си с my:Car: системата ти напомня къде си паркирал, информира ти за нивото на горивото и всякакви неизправности с автомобила.