СЪЗДАДЕН ДА ОТГОВОРИ НА ЖЕЛАНИЯТА НА ВСЯКО СЕМЕЙСТВО

500L добавя линии, които спомагат за защита и прибавят комфорт към традиционния дизайн на модел 500. Предното стъкло с лек наклон и разделените А колони увеличават пространството и видимостта за пътниците и дават на водача изключително усещане за безопасност. Обширната площ на стъклото, което обгръща водача, намалява мъртвите точки на видимост и позволява на обилно количество светлина да изпълва интериора в перфектния стил, типичен за 500.

СПИРАЩА ДЪХА ГЛЕДКА!

500L предоставя най-широкия панорамен покрив в своя клас – 1,5 m2, предлаган в две версии: фиксиран и плъзгащ се, който се отваря с електрическо управление.

МАЛЪК, НО ГОЛЯМ.

500L разгръща концепцията за практичност, тъй като с дължина от 4,15 метра, ширина от 1,78 метра и височина от 1,66 метра съчетава простора и комфорта на интериора на семеен автомобил с лекотата на паркиране на градски автомобил.

ЦВЕТЕН ИЛИ ДВУЦВЕТЕН?

500L е наистина уникален. С 10 налични цвята за каросерията, с още 2 за покрива и 3 за джантите, 500L е автомобилът, който предлага повече възможности за персонализация от всеки друг в неговия клас.

ЩАСТИЕТО СЕ ГРАДИ В СЕМЕЙСТВОТО

Това е същината на 500L: винаги усмихнат, позитивен и готов да приветства всеки комфортно, с пространство за обитаване от 3,17 m3, на което да се насладите в пълна свобода.

1500 КОНФИГУРАЦИИ НА ИНТЕРИОРНОТО ПРОСТРАНСТВО.

Всяка седалка на модел 500L може да бъде програмирана по 8 различни начина за общо над 1 500 възможни комбинации. Седалката и облегалката за пътника отпред може да се сгъва и да стане маса, а делимите задни седалки, освен че са с регулируема дължина, благодарение на функцията “сгъване и падане” могат да се сгъват хоризонтално само с един жест. По този начин имате плоска товарна платформа, която използва цялата дължина на автомобила. Багажникът с вместимост от 455 литра може да достигне товарен капацитет от 1 480 литра при сгънати задни седалки.

ВСИЧКО НА МЯСТОТО СИ.

С 22 отделения за съхранение на вещи в купето на 500L може да имаш всичко, от което се нуждаеш, на една ръка разстояние. Лаптоп или телефон, бутилка вода или чадър – има място за всичко и всеки в 500L.