ДИЗАЙН

Пъргав и маневрен в трафик, 500L Living е идеалният пример за съчетаване на емблематичен дизайн и ефективно използване на пространството: разпознаваемите елементи от стила на семейството са в унисон с новата форма на задницата - промяна в стила с цел адаптиране на модела към ролята му на MPV автомобил. Предното стъкло с лек наклон и разделените А колони увеличават пространството и видимостта за пътниците и дават на водача изключително усещане за безопасност. Обширната площ на стъклото, което обгръща водача, намалява мъртвите точки на видимост и позволява обилно количество светлина да изпълва купето в перфектния стил, типичен за 500.

ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО

500L Living ви предлага увеличено пространство в купето в съчетание с компактни размери на екстериора. Благодарение на 20-сантиметрово увеличение на дължината, автомобилът има две допълнителни пътнически седалки и най-големия багажник в своя клас.

СПИРАЩА ДЪХА ГЛЕДКА

Електроуправляемият, плъзгащ се панорамен покрив предоставя на всеки, пътуващ в 500L, най-широкия отрязък синева в своя клас – 1,5 m2.

РЕАЛИСТИЧНИ ЦВЕТОВЕ

8 цвята за каросерията, 4 пастелни и 4 металик, се съчетават перфектно с двуцветните варианти на покрива в черно или бяло. Можете да избирате от редица комбинации на дизайн на каросерията.

ВПЕЧАТЛЯВАЩ ИНТЕРИОР

Интериорното пространство е сред водещите в класа - пълно със съдържание и функционалност, просторно и практично, за да се наслаждавате максимално на всяко пътуване всеки ден. Без ограничения.

МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ, МИНИМАЛНИ РАЗМЕРИ

С дължина от едва 435 см 500L Living ви предлага до 3 реда и 7 седалки, две от които, предназначени за възрастни със средна височина, плюс практично пространство в багажника. Всичко това в автомобил, който е с 20 см по-къс от стандартното комби.

МАГИЧНО КОМБИ

Седем удобни седалки? Или пет пътника и 7 куфара на колелца? Интериорното пространство на 500L Living може да се организира както пожелаете. В конфигурацията с 5 седалки автомобилът предлага най-големия багажник в своя клас: максимална вместимост от 638 литра и кора за багажника, която може да се постави на три различни височини, благодарение на системата “Cargo Magic Space”.  А благодарение на модулната организация на седалките, автомобилът може да пренася багаж с обем до 1 704 литра и дължина до 2,6 м при сгъната предна пътническа седалка.

1 500 КОНФИГУРАЦИИ НА СЕДАЛКИТЕ

Достъпът до третия ред седалки е улеснен от седалките, които се сгъват и падат хоризонтално. Благодарение на тази функция и множеството варианти за персонализация на седалките разполагате с 1 500 различни комбинации: купето може да се трансформира в салон за релакс само с няколко прости движения.

ВСИЧКО НА МЯСТОТО СИ

В купето на 500L Living има поне 22 отделения за съхранение на вещи с различни форми и размери: разполагате с удобството да имате всичко под ръка без да се прави компромис с безопасността при шофиране.