Приемам

500 L TREKKING

 FCA Importers – Fiat

500 L TREKKING

КРОСОУВЪР ОБЛИК

500L Trekking интерпретира традиционните линии на модела 500, добавяйки кросоувър облик: високо окачване, специални брони с предпазен щит като стандартно оборудване и много други детайли, които подчертават стила му. Като сатинирани детайли, странични предпазни лайстни с вложки от полирана стомана, странични прагове и специални брони и калници. Без да забравяме 17" алуминиеви джанти, обработени с диамант, които също се предлагат като стандартно оборудване.

01_cerchione

СПИРАЩА ДЪХА ГЛЕДКА

Електроуправляемият панорамен покрив предоставя на всеки, пътуващ в 500L, най-широкия отрязък синева в своя клас – 1,5 m2. Покривът се предлага в две версии: фиксиран и плъзгащ се, който се отваря с електрическо управление.

МАЛЪК, НО ГОЛЯМ

500L Trekking разгръща концепцията за практичност, тъй като с дължина от 4,15 метра, ширина от 1,78 метра и височина от 1,66 метра съчетава простора и комфорта на интериора на семеен автомобил с лекотата на паркиране на градски автомобил.

ЦВЕТОВЕТЕ НА ЕНЕРГИЯТА

500L Trekking е силен, динамичен и енергичен. Ето защо любимият му цвят е жълтият. Но ще бъдете изумени от другите 9 цвята и много комбинации.

01_interno-nero-marrone

КОМФОРТ И ПРОСТОР

Със сгъваеми седалки или такива с регулиране на наклона можете да пренасяте предмети с дължина до 2,4 метра, а размерите на багажника с вместимост от 455 литра ще ви изненадат: той може да пренася полезен товар от 1 480 литра при сгънати задни седалки. Можете да вземете всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на страхотно пътуване с 500L Trekking.

ПЪТЯТ Е ВАШ ДА ГО...

Комфортът и безопасността вървят ръка за ръка със зимните гуми M+S, които се предлагат като стандартно оборудване. Ще покорите дори най-трудните пътища с лекота.

ПРИРОДА ИЛИ ГРАДСКИ ШИК?

500L Trekking е точно такъв, какъвто го искате. Почуствайте се като сред природата с текстилни интериори в цвят Magnesio Grey и вложки от кафява еко кожа или изживейте очарованието на градския шик, което предоставя черния текстил с вложки от бяла еко кожа.