КРОСОУВЪР ОБЛИК

500L CROSS интерпретира традиционните линии на модела 500, добавяйки кросоувър облик: високо окачване, специални брони с предпазен щит като стандартно оборудване и много други детайли, които подчертават стила му. Като сатинирани детайли, странични предпазни лайстни с вложки от полирана стомана, странични прагове и специални брони и калници. Без да забравяме 17″ алуминиеви джанти, обработени с диамант, които също се предлагат като стандартно оборудване.

СПИРАЩА ДЪХА ГЛЕДКА

Електроуправляемият панорамен покрив предоставя на всеки, пътуващ в 500L CROSS, най-широкия стъклен таван в своя клас – 1,5 m2. Покривът се предлага в две версии: фиксиран и плъзгащ се, който се отваря с електрическо управление.

ЦВЕТОВЕТЕ НА ЕНЕРГИЯТА

500L CROSS е силен, динамичен и енергичен. Ето защо любимият му цвят е оранжевият. Но ще бъдеш изумен от другите 9 цвята и много комбинации.

КОМФОРТ И ПРОСТОР

Със сгъваеми седалки или такива с регулиране на наклона можете да пренасяте предмети с дължина до 2,4 метра, а размерите на багажника с вместимост от 455 литра ще те изненадат: той може да пренася полезен товар от 1 480 литра при сгънати задни седалки. Можете да вземете всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на страхотно пътуване с 500L CROSS.

ПРИРОДА ИЛИ ГРАДСКИ ШИК?

500L CROSS е точно такъв, какъвто го искаш. Почуствай се като сред природата с текстилни интериори в цвят Magnesio Grey и вложки от кафява еко кожа или изживей очарованието на градския шик, което предоставя черния текстил с вложки от бяла еко кожа.